Viime viikolla siis kuumeessa olivat Miko, Mia ja Nanna. Miko ja Mia pääsivät kouluun vasta  perjantaina.  Nanna selvisi vähimmällä ja oli vain kaksi päivää  pois päiväkodista.

Mia oli viikonloppuna pe-la seurakunnan leirillä. Mietin ensin, että voiko sitä  lähettää sinne heti  kovan kuumetaudin jälkeen. Hyvin Mialla oli mennyt, kovin vaan oli väsynyt. Tänäänkin kun tulin töistä, tyttö nukkui sohvalla.

Tuo kova kuume on kyllä vienyt voimat  potilaista. Kimikin oli tosi väsynyt viime viikolla. Iltaisin nukahteli sovalle. Koulussakin oli ollut  kovin väsynyt ja opettaja oli vain sanonut, että pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan. Poika nukkui kyllä pitkät yöunet.  Mia ja Mikokin on ollu tosi väsyneitä.  Miko nukahti lauantai-illalla lattialle ja eilen oli nukahtanu meidän sänkyyn jo ennen yhdeksää.

Tämä aamukin alkoi sitten lupaavasti. Olin juuri lähdössä töihin, kun Kim valitteli mahakipua ja huonoa oloa. Sanoin, että jos jaksaisi mennä kouluun edes siksi aikaa, että saisi historian kokeen tehtyä. No eipä  tarvinnut mennä. Ennen kuin ehdin  lähteä, oksennus tuli lattialle. Koko päivän oli oksentanut ja kun  iltapäivällä tulin töistä, pojalla oli taas  reilusti kuumetta.  Eihän tässä muuten mitään, mutta keskiviikkona Kimillä olisi lähtö leirikouluun. Toivottavasti toipuu  siihen mennessä.

Miko nyt ei  siis vielä ole sairastanut oksennustautia. Kaikki ovat sen kuumetaudin sairastaneet. Ja jostain kumman syystä isäntä ja minä, emme ole sairastaneet kumpaakaan!

Että eipä täältä sen kummoisempia uutisia. Niin ja se mun kaavailema Teuvan reissu jää nyt sitten tekemättä. :/ Mialla on lauantaina esiintyminen kuoron kanssa ja sunnuntaina  tyttöjen odottama virpomispäivä. Enhän mä voi silloin olla  pois....