Viikonloppu meni kyllä yhdessä vilauksessa. Ja niin paljon oli menoa, että tuntui siltä ettei olisi viikonloppua ollutkaan. Lauantaina oltiin ensin isännän ja tyttöjen kanssa ostoksilla. Etsittiin Nannalle uusia kurahousuja päiväkotia varten. Nannan kummitädille piti myös löytää syntymäpäivälahja, joka olikin yllättävän vaikeaa. Kuten oli myös sopivankokoisten kurahousujen löytäminen! :/ Kaupoilta kotiin ja saunan kautta synttäreitä juhlimaan. Juhlissa vierähti ilta mukavasti. Saatiin nauttia hyvästä bändistä ja sen lämppäristäkin :) Yhdentoista aikaan meidän tytöt olivat niin väsyneitä, että piti lähteä kotiin. Tulin laittamaan lapset nukkumaan ja vähän myöhemmin hain isännän kemuista.

Sunnuntaiaamuna olikin aikainen herätys. Koko porukka autoon ja nokka kohti Loviisaa. Onneksi oli hyvä ilma. Mia oli joukkueen ainoa tyttö, mutta meni porukan jatkona ihan hyvin. Ja sai paljon peliaikaakin, hyökkääjänä. Kaikki pelit hävittiin ja viimeisessä pelissä tuli pari loukkaantumistakin. Iltapäivällä oltiin kotona , kaikki aivan väsyneinä. Jopa Nannakin otti pienet päiväunet.

Ilta meni valmistautuessa maanantaiaamun koulun alkuun ja Nannan päiväkotiin lähtöön. Maanantaina sitten koulu alkoi yhdeksältä. Vietiin lapset kouluun. Isäntäkin lähti mukaan. Koulun piha oli kyllä järkytys. Remontin takia koulu näytti ihan keskitysleiriltä. Isot rauta-aidat joka puolella. Lapset eivät saa olla edes välitunnilla pihalla! Ankeaa. Parakkikouluun oppilaat siirtyvät syysloman jälkeen.

Mia on tietysti aivan innoissaan koulun alusta. Maanantaina oli koulun jälkeen IP-kerhossa, mutta tänään tuli poikien kanssa kotiin. Jatkossa Mia on vain torstaisin ja perjantaisin IP-kerhossa, muina päivinä tulee poikien kanssa kotiin. Katsotaan miten täällä alkaa sujua. Mulla on onneksi sen verran lyhyet työpäivät, että eivät joudu olemaan kohtuuttoman kauan keskenään kotona.