Ihanaa vapaapäivä perjantaina! Olin vähän tuhma ja en suostunut menemään töihin perjantaina, vaikka pomo eilen soittelikin. Sanoin, että mulla on muuta. Ja onhan mulla. Lähden Tampereelle! Ja sinne pitää lähteä ajamaan hyvissä ajoin. Ensin ajan ystäväni luokse Kangasalle ja sitten illalla mennään keikalle! Ja vasta aamulla lähden ajelemaan kotiin. Kyllä tätä on taas odotettukin.Töissä on ollut aika rankkaa. Työpäivät ei ole pitkiä, mutta henkisesti rankkoja. Tänäänkin olin aivan poikki kun tulin kotiin.

Mutta niin on tuo isäntäkin ollut, kun se ajaa nykyään töihin 100km suuntaan. Ja tätä jatkuu nyt ainakin ilmeisesti pari kuukautta. Onhan se  kiva kun sentään yöksi tulee kotiin. Lapset ehtii just nähdä sen ennen nukkumaanmenoa.

Viime lauantaina käytiin koko perheen voimin Lahdessa. Oli ihan mukava reissu. Ihan vain shoppailemassa, vaikka ostokset tosin jäivät vähiin, kun ei meidän miesväki oikein siitä perusta. :) No lapset sentään pääsivät näkemään isot hyppyrimäet. Ja kyllä nuo meidän lapset onkin sitten maalaisia, voi hyvänen aika. Ovat kyllä niin päät pyörällä kaupungissa. Pitäis varmaan ulkoiluttaa niitä useammin :D