Tänään virkistin taas muistiani, että miksi EN ole asioinut lasten kanssa terveyskeskuksessa, vaan olemme käyneet yksityisellä lääkäriasemalla.

Mialla oli silmätulehdus. Ajattelinpa sitten aamulla, että kokeilen, josko terveyskeskukseen pääsisi päivystävälle lääkärille. Ja ihme tapahtui, en joutunut edes kauaa odottamaan puhelimessa ja aikakin saatiin jo klo 10.20. Sinne siis. Ensin meinasin ottaa Nannankin mukaan, mutta onneksi en ottanut. Siellähän sitä sitten odoteltiin omaa vuoroa, joka vihdoin koitti 11.40! Sisällä vastaanottohuoneessa olimme korkeintaan 2 minuuttia.

Mialle tulee helposti silmätulehdus, jos nuhaa on ollut pitkään. Nyt Mia sai sellaisia silmätippoja joita tarvitsee laittaa vain aamuin illoin. Onneksi! Ei ole nimittäin kovin helppoa. Jonkin verran joutui suostuttelemaan, että lääkkeen sai laitettua. Kolmeen päivään ei Mia saa mennä eskariin.

Kim tuli koulusta sitten sormi paketissa. Liikuntatunnilla pojat olivat pelanneet sählyä ja maila oli osunut Kimin peukaloon. Kynsi oli taittunut pahasti. En uskaltanu ottaa sidettä vielä tänään pois, katsotaan huomenna, kun sormi on vähän rauhoittunut.