Tänään vietetään Nannan nimppareita. Oikea nimipäivähän on huomenna (ks. ruotsal. kalenteri). Vettä sataa vähän väliä, oikein ankeeta. Onneksi on herkullisen näköinen mansikkakakku odottamassa ;) Sikälimikäli se nyt onnistuu... Tein sen vasta tänään aamupäivällä ja on siis liivatteella hyydytetty. Otan kuvan ja laitan tänne, onnistuu tai ei.

 

Eilen käytiin iltapäivällä Ruotsinpyhtäällä Picknicissä kuuntelemassa vähän rokkia! Kaikki muut lapset olivat mukana, paitsi Miko, joka oli mummon ja vaarin kanssa mökillä. Kimin kummisedän bändi, Roundtown beats, oli soittamassa. Ja kelpasihan niitä kuunnella auringon paisteessa! Lasten kanssa jammailtiin. Kaitsulla tais mennä koko keikka ohi, kun ensin jutteli tuttujen kanssa ja sitten loppuajan puhelimessa.  Muita bändejä ei sitten jääty kuuntelemaan. Kim katseli paikalla olleita jenkkirautoja ja otti innoissaan kuvia.

Oli muuten todella hurmaava tuo Ruotisinpyhtään ruukin alue. Aivan ihana vanha tehdasmiljöö. Laitan kuvia, kunhan saan kameran tyhjennettyä. Sinne pitää mennä uudestaan. Ja ehdottomasti pitää tutustua niihin pieniin käsityöläisputiikkeihin, mihin en eilen uskaltautunut sisälle. Ja löytyy alueelta myös pakkausmuseo, joka kovasti kiinnostais kans.