Meripäivistä selvitty kunnialla. Nyt tässä pestään pyykkiä pari päivää ja sitten pakataan laukut. Torstaina lähdetään. Ensin muksut ja koira mummilaan, sitten illaksi Turkuun. Siskon kanssa kattomaan Kerjuuta. Isännät viihdyttäkööt toisiaan :)

Perjantaina startataan sitten Kaitsun kanssa kahdestaan ja päämääränä Seinäjoki. Sain varattua meille hotellihuoneet (nimenomaan, 2 kpl. vaihdetaan välillä huonetta ettei käy tylsäksi!) tänä aamuna. Ei tule sitten Kaitsulle paniikkia laittaa sitä asuntoautoa kuntoon. Sillä kun on nyt ollu työkiireitä, eikä ole ehtinyt sitä laittaa. Mun kanssa ois voinu vaikka lyödä vetoa asiasta, niin oisin tiennyt, että näinhän siinä käy. Mutta ei mua harmita. En ole ennen sviitissä majaillutkaan ;)

Perjantaina ois tarkoitus katsoa ainakin seuraavat bändit:

Sunrise Avenue, Neljä Ruusua, (Klamydia on ehkä), Elonkerjuu, (Timo Rautiainen) ja PMMP.

Lauantaina sitten vuorossa moottoreiden jyrinää ensin päivällä ja sitten illalla taas konsertteja. Ei hirveen hyviä, mutta mä kelpuutan katseluun/kuunteluun: Tikatak, (Mamba, tän haluaa varmaan Kaitsu nähdä) Jean S., (Popeda, sikäli mikäli Pate pääsee sairaalasta) ja Yö. Uriah Heep ja Motörhead ei kauheesti iske. 

Sunnuntaina ehkä katsellaan vielä kisoja ja sitten ois pitkä reissu kotiin. Mä odotan kyllä tätä lomaa ihan täysillä. Kerrankin saa olla Kaitsun kanssa kahdestaan eikä tarvitse kiirehtiä lasten luokse. Toivottavasti kaikki menee ihan ok.