Meni taas tuo viikonloppu vauhdikkaasti.

Lauantaina lähdettiin Kaitsun kanssa aamupäivällä kohti Helsinkiä. Lapset vietiin mummolaan. Helsingissä ensin oli kohteensa Pohjois-Haaga, jossa Kaitsu kävi ostamassa tiskikoneen. Sitten ajettiin Itäkeskukseen, jossa pyörittiin hetken aikaa ja käytiin syömässä.

Klo 15 oli määrä olla Puotilan kappelissa ja paikalla oltiinkin jo hyvissä ajoin. Kaitsun serkun häät olivat siellä. Häät, joihin meitä ei edes kutsuttu, mutta appivanhemmat delegoivat edustustehtävän meille! Minähän en sieltä montaa tuntenut. Kaitsun enot vaimoineen tunnistin ja hääparin olen nähnyt viimeksi meidän häissä 7 vuotta sitten! En ois sulhasta tuntenut.

Vihkimisen jälkeen ajettiin pikkumatka Vartioharjuun, jossa oli varsinaiset juhlat. Ihan mukavat hääthän ne oli. Ruoka oli hyvää, pitopalvelu oli Kotkasta! Ohjelmaa oli ehkä vähän liian vähän, koska oli sellaista odottelua. Tosin ihmiset saivat seurustella keskenään, mutta minä kun en ketään juuri tuntenut, niin kävi aika vähän pitkäksi sillä aikaa kun Kaitsu jutteli sukulaismiestensä kanssa autojuttuja

Minä luulin, että ois lähdetty sieltä häistä ajoissa kotiin, mutta Kaitsuahan ei sitten lopulta saanu lähtemään sieltä millään! Oluen vaikutuksesta kasvoi sukulaisraukkauskin  Olipa kiva ajella yöllä kotiin väsyneenä. Vähän kahden jälkeen oltiin kotona. Rodi oli ollut koko päivän yksin kotona, hyvin oli onneksi jaksanu pidätellä. Tytöt jäivät tietysti mummolle yöksi ja pojat olivat Kimin kummisedällä yötä.

 

Eilen haettiin ensin tytöt ja sitten pojat. Sen jälkeen tultiin kotiin grillaamaan, tosin se ei sitten onnistunutkana, koska kaasu oli loppu. Iltapäivällä Kaitsu lähti korjaamaan asuntoautoa ja me muut lähdettiin mukaan. Siellä vierähtikin sitten koko päivä. Toin lapset kotiin kuuden aikoihin ja Nanna nukahti välittömästi. Kaitsun kävin hakemassa seitsemältä pois.

Loppuilta meni saunoessa ja Kaitsun vaatteita silitellessä. Kaitsu lähti Saksaan taas tänä aamuna. Vein Kaitsun ja apukuskin linja-autolle ennen kahdeksaa. Lapset jäivät siksi aikaa kotiin. Olin kuvitellut, että Kim herää aikaisin ja tytöt nukkuvat kauan, mutta kävikin päinvastoin. Nanna heräsi jo ennen kuutta. Kun lähdettiin linja-autolle, tytöt jäivät katsomaan aamun piirrettyjä. Kun tulin kotiin,Miko oli herännyt mutta Kim nukkui edelleen! Uskomatonta! Heräsi vasta puoli 9 jälkeen. Oli vissiin ollut rankka viikonloppu kummisedän luona. :) No jos tytöillä oisi joku hätä tullut, niin kyllä he varmaan olisivat Kimin herättäneet.

Keskiviikkona Kaitsun pitäisi tulla takaisin ja torstaina saapuu mun siskon perhe juhannuksen viettoon! Voi kun ei satais koko viikkoa.