Viime torstain jälkeen en päässyt nettiin. Hui kauhistus. Tänään sitten soitin puhelinyhtiön vikailmoitukseen. Ensin yritti poitsu sieltä väittää, että meidän modeemi on rikki tms. Laittoi kuitenkin asian eteenpäin. Korjaaja sitten soitteli ja niiden päässähän se vika oli. Olivat tehneet jotain, en nyt muista mitä, ja sillä seurauksella, että kaikkien linjat eivät toimineetkaan. Meiltä päin oli kuulemma tullut 5 valitusta.

 

Vähän viikonlopusta. Kaitsu oli auton kimpussa koko viikonlopun. Ensin näytti siltä, että eivät pääse lähtemään kisoihin, mutta yötä päivää tekivät hommia ja saivat sitten auton kuntoon ja pääsivät lähtemään.

Lauantaina mä lähdin lasten kanssa vähän kaupunkiin ihmettelemään. Käytiin ensin kävelemässä Sapokan vesipuistossa. Sitten haettiin mäkkäristä ruuat ja mentiin Mansikkalahteen syömään. Lapset saivat sitten kiipeillä ja keinua. Kahdelta oltiin kotona ja puol 3 pojat lähtivät naapurin pojan synttäreille.Minä menin sitten tyttöjen kanssa sinne perässä myöhemmin. Siinähän se päivä meni leppoisasti. Kotona lapset saunan kautta suoraan nukkumaan. Kaitsu kömpi kotiin puolen yön jälkeen ja jo puoli kuudelta oli lähdössä Ahvenistolle.

Eilen oli siis tarkoitus lähteä katsomaan autokisoja. Ajattelin startata puolen päivän jälkeen. Mutta sitten Kaitsu soitti puol 12, että älkää lähtekö, auto hajosi jo! Tallikaveri oli ajanut ekan kierroksen ja kone leikkas kiinni. Hieno homma. Iltapäivällä odottelin vihaista ukkoa kotiin, mutta ei tullut. Illalla kun ei ollut kymmeneen mennessä tullut, niin sitten tartuin puhelimeen . Juuri silloin ajoi auto pihaa. Ja onnellinen mies palkinnon kanssa tuli sisään! Kaitsu oli saanut ostettua autoon uuden koneen, vaihtoivat sen äkkiä alle ja menoksi. Vajaa 5 tuntia oli Kaitsu ehtinyt ajaa sitä 6 tunnin kisaa. Ja ensimmäinen palkinto oli tullut vakiokoneiden sarjassa! Olivat saaneet myöskin toisen pystin, Vuoden yrittäjät! Eli yritystä ei puuttunut vaikka ensin kone hajosikin. Kummasti oli Kaitsun kunto kestänyt, sitä mä ehkä eniten ihmettelen ;)