Eräs Kirsi oli eksynyt blogiini ja lueskelut Rodin juttuja.

Parin kuukauden päästä Rodi täyttää 2 vuotta. Uhmaikä on ehkä hieman laantunut. Pihalla Rodi pysyy hyvin, mutta se räksytys. Rodi on alkanut "keskustella" naapuruston koirien kanssa. Ei onneksi ihan koko pihallaoloaikaa räksytä, mutta kuitenkin. Meillä ei ole aikaisemmin ollut tuollaisia "turhanhaukkujia". Jos pihaan ajaa auto tai vieras tulee sisään, niin silloin ei toki haukuta. :)

Entäs sitten lenkkeily. Plääh. Rodin kanssa on viime aikoina käyty aika vähän remmilenkillä ja sen kyllä huomaa. Luulee olevansa ilmeisesti vetokoira! Kotiinpäin tullessa kävely sujuu jo hieman rauhallisemmin, mutta alkulenkki on rasittavaa. Pysähdys, "EI VEDÄ", odotus, matka jatkuu, ja tätä toistetaan. Ei mitään tulosta. Pitää varmaan hankkia vedonestopanta. Myöskin välillä poissa ollut tapa, autojen perään hyökkääminen, on taas tullut esiin. Jos en ehdi karjaista "EI" hyvissä ajoin, niin johan sitä ollaan lähdössä auton perään. Ellei sitten olla haistelemassa ojanpohjalla hyviä hajuja.

Sisätiloissa Rodi on hyvinkin rauhallinen ja rakastaa vieraita. Kaikkien kaveri pitää olla ja kaikki rapsutukset otetaan ilolla vastaan :)