Sitä oli tämä päivä. Tytöt olivat toistensa kimpussa jo aamusta. Hirveetä huutoa, kiljumista, repimistä, hakkaamista... Sain sentään aamupäivällä vähän siivottua. Iltapäivällä oli pakkanen sen verran lauhtunut, noin -15 astetta näytti mittari, että pistin muksut pihalle. Kim ja Mia hiihtivät, Miko potkutteli potkukelkalla ja Nanna juoksenteli muuten vaan perässä. Itse en lähtenyt ulos ollenkaan, katsoin vaan ikkunasta touhua. Mitta oli sen verran täynnä huutoa ja melua, että nautin hetken hiljaisuudesta. Ja sitäpaitsi Nanna viihtyi ulkona paremmin, kun mä en ollu mukana! No eipä ne kauaa siellä olleet. Vajaa puoli tuntia.
Naapurinpojat olivat taas illan meillä. Mummo soitti ja kysyi haluaisko Mia tulla heille. Kuuden aikohin lähdin käynnistämään autoa, joka taas väsytystaktiikalla käynnistyi ja mentiin ensin Kaitsun siskolle Mian kanssa kokeilemaan yhtä toppahaalaria. Molemmat tytöt jäivät sitten yöksi mummolaan! JES! Pojat kävivät nukkumaan puoli kymmeneltä.

Kaitsu soitti tänään puoli yhdeltä. Laiva oli vasta silloin lähtenyt Travemündestä ja on perillä huomenna Helsingissä arviolta yhdeltä. Kaitsu oli joutunu nukkumaan yön autossa satamassa, koska laiva oli niin paljon myöhässä! Laivauksen oli pitänyt alkaa kymmenen jälkeen, mutta puoli 9 oli ilmoitettu, että laiva saapuu vasta kahdelta satamaan.Helsingissä oli jotain ongelmia ollu ilmeisesti lastauksen kanssa.