En ole ehtinyt muutamaan päivään kirjoittelemaan, kun on ollut sen verran vilskettä meillä. Siskon perhe tuli meille viime keskiviikkoiltana. Torstaiaamuna vein miehet linja-autolle ja he lähtivät Tahkolle laskettelemaan koko viikonlopuksi. Meillä ei siis aikuisten väkiluku kasvanut, mutta lapsi luku lisääntyi kahdella :) Ja kun talossa nyt oli melkein kolmevuotias ja reilu kaksivuotias, sekä yksi konttaava 10 kk ikäinen, niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Mutta hyvin me pärjättiin.

Eilen sitten juhlitiin Kimin synttäreitä. Vieraat oli kutsuttu klo 14 jälkeen. Lunta alkoi tupruttaa iltapäivällä taivaan täydeltä ja viiden aikoihin, meni sähköt. Melkein tunnin oli sähköt pois. Onneksi melkein kaikki vieraat olivat käyneet. Naapurit saapuivat meille taskulampun valossa ja saatiin teetkin keittettyä, kun sähköt sitten taas tulivat. Kaitsu ja siskonmies palasivat reissultaan vähän ennen seitsemään. Siskon perhe sitte lähti ajelemaan kotia kohti aika huonossa kelissä. Onneksi pääsivät ehjinä perille.

Eilinen päivä kun ei ollut paras mahdollinen tämän suvun autoille, mutta jääköön se selvitys nyt tekemättä.

Tänään vielä Mummo ja Joonas kävivät Kimin synttärikakulla. Perjantaina pitäisi ilmeisesti vielä pitää yhdet juhlat, Kimin kavereille.

Eilen illalla sain sellaisen puhelun, että meinasin lentää selälleni. Abby ja Sylvia ilmoittivat, että he tulevat meille kylään. Päiväksi sovittiin keskiviikko. Tervetuloa vaan! En olisi uskonut "lapintyttöä" näin pian näkeväni :)