Perjantaina meillä oli Kimin kaverisynttärit. Ja kerrankin mä olin ollut todella nerokas ja suunnitellut "elokuva-synttärit". Jes! Meillä ei ole ikinä ollut niin hiljaista synttäreillä, kun perjantaina. Viisi 10 vuotiasta poikaa + Miko katsoivat Autot elokuvaa hiiren hiljaa ja mussuttivat samalla herkkuja. Olkkari oli pimennetty ja ääni tuli kotiteatterikaiuttimista. Ja mä sain olla mesessä ihan rauhassa :) Elokuvan jälkeen niille jäi vielä vähän aikaa touhuta muuta. Eli lähinnä pojat tutkivat Kimin ja Mikon huonetta. Tytöt olivat sillä aikaa Kaitsun kanssa mummolassa.


Eilen aamulla soi herätys 6.45. Ensin lähdin käymään Rodin kanssa lenkillä. Oli tosi liukasta. Pysyin sentään pystyssä. Sitten aamupala ja äkkiä jotakin vaatetta. Kaitsun herätin 5 yli 8.Viisitoista yli se lähti viemään mua linja-autolle. Menin ensin linja-autolla Itäkeskukseen ja sieltä hetken etsinnän jälkeen löysin bussin, jolla pääsin Jumboon. Matkanvarrella kyytin tuli Maiju, jonka kanssa mentiin sitten yhdessä Näprääjien tapaamiseen. Meitä olikin siellä vain 5 + yksi, joka kävi pikaisesti vauvansa kanssa. Ihanan kaksi viikkoinen nyytti. Oi oi. Jumbossa viihdyimme puoli neljään. Juttelimme, söimme, shoppailimme, herkuttelimme. Sitten bussilla takaisin Itikseen, jossa tapasin Abbyn.

Abbyn kanssa kierreltiin kaupoissa ja käytiin syömässä. Vähän ennen kuutta Abby saattoi mut metroon ja mä menin rautatieasemalle. Siellä odottelin Tanjuskaa, joka saapui Lahdesta. Tanjuskan kanssa käytiin ottamassa yhdet neuvoa-antavat, ennen kuin suunnistettiin Hakaniemen rantaan ravintolalaiva Wäiskille. Sinne meidät oli kutsunut ihana tähkäily-ystävämme Vanaha, joka täytti pyöreitä. Oli oikein mukavat ja ihanat synttärit. Oisihan siellä viihtynyt koko illan, mutta mulla lähti viimeinen bussi 0.12. Kotona olin sitten vähän kolmen jälkeen yöllä, että aika pitkä päivä! Mutta hauskaa oli. Näki paljon tuttuja.

Aamulla sain nukkua ehkä puoli kymmeneen. Mia ja Miko olivat jääneet mummolaan yöksi. Kaitsu lähti rakennukselle. Me käveltiin yhdentoista jälkeen mummolaan Kimin ja Nannan kanssa. Tai Nannaa tosin vedin pulkassa, tiellä oli aivan hirveesti hiekkaa ja pulkkahan meni pohjasta rikki. Loppumatkan Nanna sai kävellä :) Napattiin Mia ja Miko kyytiin (mun auto oli siis mummolan pihalla) ja käytiin palauttamassa Kimin synttärijuhlavideo, päivän myöhässä. Kaitsu oli sen eilen unohtanut palauttaa. Onneksi jouduin maksamaan vain 2 euroa "sakkoa".

Kim lähti naapureiden kanssa jäähalliin luistelemaan ja Miko meni kaverinsa luokse. Tytöt katselee videoita ja Kaitsukin juuri kotiutui rakennukselta. Rauha maassa siis.  Ja hiljaista. Vähän kyllä väsyttää, pitäisiköhän ottaa pienet nokoset....