Jaa-a vauhdikas viikonloppu alkaa olla takana.

Kim lähti perjantaina viikonlopun viettoon kummisedän luokse. Kotiutui vasta tänään.

Perjantaina kuului myös  taas Elonkerjuun kutsu ja niin tätä äityliä vietiin Porvooseen. Onneksi torstain lumimyräkkä oli ohi ja sain lainaan hyvän auton, niin johan matka taittui sujuvasti. Yöllä puoli neljältä olin kotona, väsyneenä mutta onnellisena. :)

Lauantaina pikkasen väsytti. Mia ja Miko leikkivät kiltisti keskenään koko päivän. Ihmeellistä! Nanna oli viihdyttämässä mummoa ja Kaitsu kiipeili autotallin katolla pakkasessa. Hui. Illalla oltiin vielä yksillä 8-vuotissynttäreillä.

Tänään vietettiin Kaitsun kanssa laatuaikaa käymällä kahdestaan markkinoilla ja sen jälkeen syömässä. Uh, maha vieläkin pullollaan Amarillon herkullista ruokaa.

Huomenna koittaa taas arki. Saa nähdä miten onnistuu muksujen kuskaaminen, koska mun auto ei tykkää yhtään tosta pakkasesta eikä suostu lähtemään käyntiin. :( Siihen on tulossa lohkolämmitin puolen viikon aikaan. Huomenna meillä on myöskin Tupperware-kutsut. Minä heikkona hetkenä lupasin, että saa tulla pitämään. Ei meille kyllä varmaan ole tulossa ketään vieraita! Kukaan ei ole ilmoittanut mitään tulostaan.