Siinähän se viikonloppu taas meni. Mitäs eilen tapahtuikaa..hmm. Kaitsu oli töissä koko päivän ja mä olin lasten kanssa kotona. Miko oli kaverinsa synttäreillä Hesburgerissa. Onneksi minun piti vaan hakea, Miko pääsi naapureiden kyydissä sinne suuntaan.

Illalla pidettiin mässäysilta. Se olikin lasten mieleen :) Eli syötiin herkkuja;  sipsejä, karkkeja, porkkanapaloja, patonkia ym. Uh-huh. Onneksi tänään tuli sentää tehtyä vähän ruumiillista työtäkin. Kaitsu haki eilen poikien kanssa polttopuukuoraman ja tänään sitten tyhjennettiin sitä liiteriin. Ensin aamupäivällä lasten kanssa pienet pätkät ja illalla Kaitsun kanssa. Kaitsu sahasi ja minä vein liiteriin. Tuli ihan hiki siinä hommassa.

Naapurin pojat majailivat meillä melkein koko päivän. Isompi sentään kävi välillä kaverinsa synttäreillä, tuli sitten takaisin. Pienempi oli jostain yhdestätoista puoli seitsemään. Onneksi lapset olivat keksineet jonkun kivan ulkoleikin, koska olivat melkein koko päivän ulkona! Se olikin aika ihmeellistä, varsinkin näin syksyllä pimeällä. Onneksi oli poutainen päivä.

Huomenna sitten taas kerhoon viemistä, kaupassa käyntiä ym. Ai niin, huomenna on Kaitsun synttärit. Pitää keksiä jotakin ylläriä sille ;)