Aamulla pojat lähtivät taksilla kouluun 6.45. Minä lähdin tyttöjen kanssa liikenteeseen 8.15. Vein tytöt mummolle ja sitten menin hakemaan Kimiä koulusta. Kimillä oli oikomishammaslääkäri. Kimin hammasrautoja vähän viriteltiin ja lääkäri sanoi, että alahampaisiin pitää laittaa samanlaiset kuin ylös, koska purenta ei näytä muuten korjautuvan.

Kim hammaskeikan jälkeen kouluun ja itse lähdin kauppaan ruokaostoksille. Kärry tulikin taas ihan täyteen, kun viikko oli vierähtänyt edellisestä käynnistä. Toin ruuat kotiin ja sitten menin mummolaan. Vein myös mummolle kassillisen tavaraa. Odottelin siellä siihen asti, että pojat tulivat koulusta suoraan mummolaan. Sitten lähdin tapaamaan Kimin opettajaa vanhempainvarttiin. Oli ihan mielenkiintoinen tapaaminen. Kimin opettaja kun on tuossa koulussa aivan uusi. Ihan mukavaa kuultavaahan se kertoi. Ainoa juttu, mikä oli aika järkytys, oli se, kun löysin Kimin pulpetista Kauhujen Kirja 5:n. Siinä on Stephen Kingiä ym. Selailin kirjaa ja ihmettelin, miten se poika oli sellaisen pulpettikirjakseen valinnut. Totesin, että palautampa kirjan kirjastoon, koska teksti ei  todellakaan ollut 10-vuotiaalle sopivaa!!! Kotona pidin kuulustelun aiheesta. Kim väitti, että oli ottanut kirjan lastenosastolta! Oli tainnut vähän lipsahtaa väärään hyllyyn.

No, kahden aikoihin sain poppoon kotiin. Ja sitten leivon vähän herkkuja huomisiin Mian prinsessa-juhliin. Niistä tulee tosin aika tynkäjuhlat, koska vain yksi Mian kaveri pääsee. Tosin kutsuin myös kaverin äidin ja pikkusiskonkin mukaan :)

Vähän kahden jälkeen soitin soittopyynnön Kimin lääkärille. Oli tarkoitus kuulla, mitä niissä eilisissä röntgenkuvissa oli. Lääkäri ei kuitenkaan soittanut koko päivänä/iltana! Omituista!

Neljältä piti taas startata auto ja lähteä viemään Kimiä näytelmäkerhoon. Muitten muksujen kanssa luuhattiin sillä aikaa kaupoissa. Kotiin kun päästiin, niin päivä olikin melkein pulkassa.