Aamulla ensin hätistelin pojat kouluun. Miko meni taksilla, Kim pyörällä. Mian vein yhdeksäksi kerhoon. Nannan kanssa mentiin sitten käymään mummolla ja vaarilla. Oltiin siellä sen aikaa, kun Mia oli kerhossa. Haettiin Mia ja saatiin yksi tyttö lisää. Mian kaveri tuli meille suoraan kerhosta leikkimään. Kim meni sitten taas suoraan koulusta yhdelle kaverilleen. Mikolla oli illalla kaveri meillä ja Mia meni naapuriin  toisen kaverinsa luokse. Pysyittekö perässä? :) Välillä pitää oikein miettiä, että kuka on missäkin. Onneksi sentään Nanna pysyy kotona.

Muuten tähän keskiviikkopäivään on kuulunut sitä normaalia arkiaskaretta; pyykinpesua, vähän siivousta, ruuan laittoa ja askartelua. Sain myös aamupäivällä sen eilen aloittamani ponchon valmiiksi ja nyt on toinen jo aloitettu. Leikkasin myös kasan 3D kuvia ja niistä illalla tein kortteja. Ihan kaikkia en jaksanut tehdä valmiiksi asti.

Kaitsu soitteli illalla ja tänään olivat pääseet kunnolla töihin eli Kaarinassa ei ollut satanut. Jos huomenna ja perjantaina ei sada, tulevat varmaan lauantaina kotiin.