Siinä tämä päivä tiivistetysti. Lähdin liikenteeseen puol 10 aikoihin. Hain ensin Mian mummolasta, kun oli siellä yötä. Tai siis tarkoitus oli, että Nannakin ois voinu jäädä kauppareissun ajaksi mummolaan, mutta tänään se ei onnistunut. Ensin käytiin apteekissa. Moi vaan Nannan kummitäti, et tainnut huomata meitä :)

Sitten kävin varaamassa itselleni ajan kampaajalle. Siellä tytöillä riitti ihmettelemistä isossa miespatsaassa. Nannaa ei meinannut saada pois sieltä, kun se vaan naureskeli ja osoitteli "pylly". :oD Askarteluliikkeessä myöskin piipahdettiin. Multa on tilattu miehelle 60v-kortti ja siihen etsin 3D kuvia, mutta eipä ollut. Muutenkin se olo siellä putiikissa oli painajaista, kun Nannan pienet kädet ehtivät joka paikkaan. Ostin kuitenkin ison kasan ääriviivatarroja. Tiimarissakin pyrähdettiin, mutta eipä löytynyt sieltäkään sopivia kuvia.

Sitten äkkiä ruokakaupan kautta kotiin. Kaupassa Nanna sanoi, että pissahätä. Mutta hyvin kesti kotiin asti! Iso tyttö :)

Naapurin pojat olivat iltapäivällä meille ja minä paistoin perjantain kunniaksi kasan lettuja. Kaikki letut katosivat kyllä äkkiä nälkäisiin suihin.

Odottelin Kaitsua kotiin jo tänään, mutta ei pääse vielä tulemaan eikä osannut eilen sanoa, että koska tulee. Tylsää.