Eilinen pimeä aamu vaihtui sitten kuitenkin aurinkoiseksi päiväksi. Työkaverin kanssa käytiin ulkona syömässä ja turistiin kuulumisia pari tuntia. Oli mukava nähdä. Sen jälkeen kävin kaupassa ja Prisman pihalta ostin kaksi laatikollista mansikoista. Luulin jo jääväni ilman! Nyt on mansikat pusseissa pakastimessa. Pojat söivät varmaan kolme litraa ja Nannakin paineli aikamoisen annoksen. Täksi päiväksi leivoin mansikkapiirakan sekä dippailin mansikoita suklaaseen, jos vaikka sattuu tulemaan yllätysvieraita...

Illalla oltiin naapurissa taas koulukyytiasian takia ja IHANA NAAPURIN ISÄNTÄ oli kirjoittanut valmiiksi sen valituskirjelmän! Hyvä etten itkuun purskahtanut. Tuntuu ihan syylliseltä, kun niin helpolla päästiin. Asiahan on tietysti vasta alussa, eli katsotaan miten käy.

Kaitsu ja Kim eivät sitten lähteneetkään Saksaan, laivaan ei olisi loppuviikosta mahtunut. Eli lähtevät vasta ensi viikolla.

Nanna herätti aamulla jo seitsemältä, ei yleensä herää niin aikaisin. Samaan aikaan tuli eka onnittelutekstari, äiti tuli yövuorosta kotiin ja laittoi nimpparionnittelut. :)

Pitäisi mennä siivoomaan asuntoautoa. Siellä kun on kaks viikkoa kaksi miestä työn merkeissä majaillu, niin voitte kuvitella minkälainen siivo siellä on! Ei vois kyllä vähempää kiinnostaa!