Viime viikkoina on ollut hiljaista askartelurintamalla. Tosin sain viime viikolla valmiiksi paperinukke-swapin, josta en kuvaa muistanut ottaa. Rannekorukin sitten valmistui keskivikkoiltana ja siihen sopivat korvakorut. Täytyy ottaa niistä kuva, tuli aika kivat. Tosin en raaski sitten kuitenkaan sitä rannekorua ihan joka päivä pitää eli ei siitä sitten arkikoru tullutkaan vaikka alunperin niin oli tarkoitus.

Viime viikolla oli postilaatikossa kaksi kiertokirjaa! Eli kaksi kirjaa, joihin mun pitää koristella aukeama. Toisen tein tänään, siinä "aiheena" oli lila. Eli sivun piti olla lilan värinen, muuten ei rajoituksia koristelun suhteen. Toinen on vielä tekemättä. Ja sen kirjan joudun aloittamaan. Aiheena country vintage. Oma kiertokirjakin pitäisi laittaa syksyllä kiertoon. Aiheeksi olen valinnut luonnon. Pitäisi vaan tehdä jotenkin se kirja.

Eilen aloitin virkkaamaan Mialle toppia, mutta tänään hän sanoikin, ettei halua. "Tee Nannalle". Ei väkisin sitten. Virkatun pannan neiti halusi ja sen sitten tänään saikin. Nukkuukin nyt se päässä :)