Viimeinen hammalääkäri käynti tänään. Oikeastaan aika oli hammashoitajalle, koska toimenpiteenä oli vain hammaskiven poisto. Ei ollut kauhean kivaa sekään. Olivat keksineet siihenkin uuden vempeleen, Poranääntä-pitävän ja vettä suihkivan vehkeen. Onneksi toimitus oli nopeasti ohi. Sitten vielä koukulla rapsutettiin ja jollain tahnalla hiottiin ja valmista tuli. Kysyin sitten hammashoitajalta aikaa Nannalle. Nanna kun ei ole vielä käynyt 1,5 vuotistarkastuksessa ja tässä kuussa ikää tulee 1,9 vuotta. Elokuussa on sitten aika hammashoitajalle. Mialle tulee lokakuussa kutsu hammaslääkärille.

Hammashoitolasta päästyäni olikin jo aivan hirvee nälkä ja kamala päänsärky. Kävin vielä huoltiksen kautta, hain kanisteriin bensaa ruohonleikkuria varten ja ostin postimerkkejä. Sitten lapsia hakemana mummolasta. Julia kinusi taas, että pääseekö meille yöksi. Olen mennyt lupaamaan että J & J saavat tulla meille yöksi kun kesäloma alkaa. Johan sitä on 3. päivä menossa ja toisen kerran kysytään, että koska pääsee. Käskin Julian kysyä äidiltä että saako tulla, mun puolesta voi tulla vaikka tänään. Ompahan sitten hoidettu sekin pois alta. Ensi viikolla kun ei olla kotonakaan.

Mikon kaveri soitti ja kysyi Mikoa leikkimään. Vein Mikon äsken sinne. Lupasin hakea puoli 6 pois, kun haen Kimin pesiskoulusta. Tosin en ole varma, meneekö Kim edes sinne. Ei tunnu enää kauheesti kiinnostava. Ulkonakin on ollut taas tosi kylmä + 12 astetta! Missä se kesä viipyy???