Päätettiin aamulla ettei tehdä mitään järkevää, vettäkin satoi ja oli tosi synkkää. Sain aamupalan sänkyyn vaikka ei ollut edes äitienpäivä :) Eilinen niskakipu oli hieman laantunut. Päätinkin sitten uhmata sadetta ja lähteä Rodin kanssa aamulenkille. Juuri kun olin vetämässä saappaita jalkaan se kamala, inhottava kipu tuli takaisin niskaan, hartiaseutuun ja oikeaan käteen. Lähdin kuitenkin lenkille, mutta pitkää matkaa ei sitten mentykään. Lenkkipolun varrelta löysin Kaitsun Mamban kasetin(!!!) ja kotiin tuomiseksi tuomen kukkia. Niissä on sitten ihana tuoksu. Tulee aina mieleen suvivirsi ja kevätjuhlat.

Sitten köllöteltiin koko perhe sängyssä, minä tuskissani. Kim valitti kurkkukipua. Puolenpäivän aikaan oli kuitenkin pakko nousta. Pystyssä oleminen oli vähemmän kivuliasta. Yritin tehdä jotain hyödyllistä, kuten laittaa pyykkiä koneeseen ja tyhjensin ja täytin tiskikoneen.

Kaitsu lähtikin sitten kahden aikoihin auttamaan kaveria muutossa. Tajusi vihdoinkin se jätkä jättää muijansa, mutta ensin siihen tarvittiin 5 tikkiä takaraivoon. :(

Paistoin lapsille lettuja, lounaaksi. Sen jälkeen vierähtikin varmaan reilu tunti kun viikkasin puhtaat vaatteet kaappiin. Niitä oli taas kertynyt monta koneellista.

Aurinkokin uskaltaa jo näyttäytyä ja lämpötila on hieman noussut. Nanna ei ole nukkunut päikkäreitä ja meno on sen mukaista. Kämppä näyttää siltä kun täällä ois käynyt FBI tutkimassa paikkoja :) En jaksa nyt välittää. Niskakin vihottelee sen verran, että kaikenlainen kurottelu tekee kipeää. Kättä särkee. Joutuukohan tässä lähtemään vielä lekurille. Kim valittaa edelleen kurkkukipua. Mitattiin äsken kuume, 37,4. Siis hieman lämpöä. Onkohan meitä huomenna kaksi päivystysjonossa...