Kaitsu kävi eilen uudestaan lääkärissä. Tällä kertaa sai oikeasti lääkkeitä. Tämä "vanhanajan" lääkäri oli sitä mieltä, että se edellinen "kloppi" oli tehnyt virheen, kun ei ollut antanut sitä kuuria Kaitsulle. Kaitsu tulikin sitten eilen kotiin iso pussillinen lääkkeitä mukanaa. Todella vahvoja antibiotteja ym. Kaitsu valittaa nyt, että lääkkeet väsyttävät.

Muakin on väsyttänyt tänään vietävästi. En saanut nukuttua kunnolla viime yönä. Yksi syy siihen oli Rodi. Rodi järsi innoissaan isoa naudanluuta puoli neljään asti yöllä! Tietysti siis makuuhuoneen lattialla. Sen jälkeen sen piti päästä vielä ulos piilottamaan se hankeen. Eli sain nukuttua kunnolla vasta neljän jälkeen.  

Tänään olikin sitten Nannan neuvolalääkäri. Ensin terveydenhoitaja mittasi ja punnitsi. 81 cm ja 12 kiloa. Tasaisesti kasvava tyttö. Lääkäri sitten lähinnä kuunteli ja katsoi silmät. Kysyi miten Nanna on voinut. En usko, että tuolla käynnillä olisi selvinnyt mitään, jos tytössä oikeasti olisi ollut jotakin "vikaa". Valitin sitä, että kuka kumma sen päättää, että lastenneuvolassa lääkäriajat ovat iltapäivällä, päiväunien aikaan! Nannakin ehti autossa nukahtaa ja oli sitten vähän pallo hukassa siellä neuvolassa. Onneksi nukahti sitten kotimatkalla uudestaan.

Aamupäivällä kävin metsästämässä lisää pajunkissoja. Hain niitä samalla kun vein Mian kerhoon. Löytyihän niitä sitten lopulta. Olivat vain tosin niin sitkeitä, että en meinannut saada poikki paljain käsin.

Illalla oli ihan pakko tehdä pari korttia. Tietysti just silloin kun ois ollut lasten nukkumaanmenoaika :) Mutta kun tuli idea ja sitä piti heti kokeilla. Laitan kuvia vaikka huomenna.

Lopuksi tähän päivän ihanin kuva!!!!

60478.jpg

Kuvassa Jasper suloisen pikkusiskonsa kanssa. Voi kun meilläkin olisi tuollainen ihana pallero!