Miko ei mennyt aamulla eskariin, koska klo 11 alkoi kouluun tutustuminen. Vein tytöt siksi aikaa mummolle. Ensin lapset menivät opettajan kanssa luokkaan tekemään omia juttuja ja sillä aikaa me aikuiset istuttiin toisessa luokassa. Siellä meille kerrottiin iltapäiväkerho toiminnasta sekä terveydenhoitaja kävi myöskin puhumassa unesta ja ravinnosta. Klo 12 lapset menivät välitunnille. Minä katsoin ikkunasta kauhuissani, kun Miko mäiski nyrkillä kuudesluokkalaisia! Hauskaa näytti olevan. Kun kysyin, mistä moinen, en saanut vastausta. Sanoin vain, että älä sitten ihmettele, jos joskus tulee takaisin. En oikein tiedä miten siihen ois pitänyt suhtautua.

Seuraavalla tunilla opettaja esitteli meille itsensä (tunsin entuudestaan, koska on ollut viimeiset 3 vuotta Kimin opettaja) ja kertoi syksyn suunnitelmista. Iso luokka on tulossa, 26 oppilasta! Pehmeästä laskusta jo kyseli, että käykö se meille ym. Sitten toinen opettaja esitteli meille koulun nettisivuja. Tunti meni nopeasti ja sitten päästiinkin jo pois.

Mentiin koulun jälkeen Mikon kanssa kauppaan. Ostin Mikolle pienen leikkiauton muistoksi tästä päivästä. Kim tietysti rutisi, että hän ei kyllä saanut silloin mitään kun oli hänen kouluun tutustumispäivä. :) Ilkeä äiti.

Mikon kaverin äiti soitti ja kysyi haluaisko Miko tulla huomenna eskarin jälkeen heille leikkimään. Tietysti Miko haluaa mennä. Lupasin sitten iltapäivällä käydä hakemassa Mikon pois. Kiva kun Miko on löytänyt uuden kaverin. Sitten kun päästään joskus muuttamaan, tämä kaveri asuu aika lähellä. Sitten ei tarvitse enää kuskailla.

Puoli kuudelta oli Nannalla lääkäri. Päätin käyttää Nannaa päivystävällä, kun Nanna on valittanut muutamana päivänä korviaan. Ei siellä varsinaista tulehdusta ollut, eikä Nanna saanut antibioottikuuria. Sai kuitenkin Zyrtekiä jonka pitäisi helpottaa. Korvakipu kun johtuu Nannan nuhasta ja sen tuomasta paineesta korvissa. Toivottavasti auttaa.

Kaitsu kovisteli tänään vähän Juhaa, että saatiin vihdoinkin kuvia vauvasta! Suloinenhan se on. Tummahiuksinen tyttö.

Äiti soitti tänään. Oli tänään käynyt jo toistamiseen vauvaa katsomassa. Oli myöskin käynyt optikolla uusien lasien takia. Joutuukin kuulemma silmälääkärille. Optikko epäili, että äiskällä on kaihi. Sanoin, että sehän on mummojen tauti. Mutta äiskälle se tuli jo nyt, kun sillä on niin monta lastenlasta (6 kpl)!