Ensimmäiseksi tietysti tärkein uutinen! Siskoni sai vihdoin synnytettyä ja tyttöhän sieltä tuli, niin kuin oli ennustettu. Eilen illalla, kaksi viikkoa yliaikaisena, syntyi suloinen tyttö. Ihanaa ihanaa! Nyt tiedän minne laitan kaikki meidän tytöiltä pieneksi jääneet ihanat vaatteet ;) Harmi kun on niin pitkä matka tuota söpöläistä katsomaan, muuten olisin varmaan jo mennyt!

Sitten viikonlopusta. Eli teatterissa tuli käytyä lauantaina. Mahtavaa, upeeta! Kyllä oli erikoinen näytelmä. Siinä pääasiassa laulettiin ja laulut olivat suomipoppia. Ja välillä sai nauraa niin, että eteensä ei nähnyt, kun silmistä tulvi vettä. Ihanaa! Kyllä piristi. Sen jälkeen olisi kyllä tehnyt mieli vielä lähteä laulamaan karaokea, mutta kiltisti tulin kotiin. Kiitoksia Sadulle kyydistä!

Lapset kävivät sitten eilen katsomassa esitystä Miina ja Manu eksyksissä. Hauska oli kuulemmat ollut sekin. Miko vähän mutisi, että hän ei tykkää Miinasta ja Manusta, mutta taisi olla vaan sellaista periaatteen vuoksi marmattamista :)

Tänään oli Mialla kerhossa valokuvaus. Ja Mia oli taas yhtä helppo kuvattava kuin aina ennenkin. Poseeraukset tuli kuin itsestään. Aamulla tuli vaan sanomista mekosta. Mun valitsema mekko ei kelvannut, vaan eilen kirppikseltä ostettu kukkamekko piti saada päälle. Kuvaaja kehui Mian valintaa, värit tulevat  kuulemma hyvin esiin tummasta taustasta. Mun mielestä se mekko on vähän räikeä, mutta niin Mian tyylinen.

Tänään olen luvannut lähteä kummitytön kanssa koululle askarteluiltaan. Pojista en tiedä, haluaako ne lähteä mukaan. Mia kyllä protestoi, että hän ei halua taas olla iskän kanssa kotona. Niin onhan se kamalaa, jos jotuu viikon sisällä olemaan 3 iltaa iskän kanssa  ;)

Nannan kamala räkätauti jatkuu edelleen.  Nyt nukkuu päikkäreitä, mutta äskenkin yski niin kovasti, että oli hetken hereillä. Onneksi uni vei voiton. Saa nähdä, meneekö tauti ohi ilman lääkekuuria... Myös Kaitsu yski yöllä kauheesti ja sitten sillä tuli verta nenästä niin, että tyyny on nyt pesussa. Sänky näytti aamulla kuin siellä ois sikaa teurastettu. Lääkäriin se ukko pitäis taas saada, mutta eihän se nyt millään ehdi!! Täytyy varmaan taas varata sille aika, sillä tavalla sen saa lääkäriin, ei muuten.