Aina mä mietin, että kirjoitetaanko se poncho noin. No jokatapauksessa, sain toissailtana valmiiksi sen sinisen, josta siis alunperin piti tulla kolmiohuivi. :o) On nytkin päällä. Siihen on kiva kääriytyä kun katsoo telkkaria.

Eilen tartuin sitten siihen "tilaustyöhön" eli äiskän ponchoon. Laitoin Nalle-langan kaveriksi valkoista acryylilankaa, niin johan alkoi homma luistaa. Eli siitä ponchosta tulikin vaaleanvihreä-valkoinen. Sain sen äsken valmiiksi.

Julialta kysyin tänään, että montako pochoa hänellä on. Kuulemma vain yksi. Näytin lankoja ja kysyin haluaisiko Julia niistä tehdyn ponchon. Varsinkin vaaleanpunakirjava Samos oli Jullen mielestä ihanaa. Niinpä lupasin tehdä hänellekin uuden ponchon.

Mulla on muuten ihan hirveä kasa uusia lankoja. Ositin nimittäin hiihtolomaviikolla Lidlistä 500g valkoisa acryylilankaa. Viimeviikolla ostin Anttilasta Samosta pari kerää ja sitten vaaleanpunaista ja kirsikanpunaista yhteensä 4 kerää. Kaitsu toi sitten mulle Saksan tuliaisina acryylilankoja yhteensä 1400g! Nuo langat kun saa kudottua tai virkattua, niin siinä onkin vierähtänyt melkoinen tovi! :) En ole vieläkään aloittanut villasukkia. Pitäisi aloittaa, ennen kuin unohdan miten se kantapäänkavennus nyt menikään... Huomenna varmaan aloitan Julian ponchon.

Muuta näpertelyt onkin nyt ollut taka-alalla. Reseptiswappeja en ole saanut laitettua edes kirjekuoreen vaikka ovat valmiina. Lastenkutsu-swapin kutsukortti on puolivalmis ja paikkakorttia en ole aloittanut. Jokohan huomenna saisi sen verran aikaiseksi, että tekisi ne loppuun.

Ilmottauduin myös Saksan Atc-swappiin. Ne pitää olla valmiita joskus ensi kuussa. Siinä tehdään 3 Atc-korttia ja Saksasta saadaan 3 takaisin.  Kiva, eka ulkomainen swappini!