Aamulla heräsin siihen, kun puhelimen herätys soi. Katsoin kelloa, hienoa, kello oli jo 10 vaille 8! Olin unohtanut siirtää puhelimen kellon kesäaikaan. Menin olkkariin, jossa pojat olivatkin jo hereillä. Sanoin, että teidän koulu alkaa 10 minuutin päästä. Kim sai tietty kauheen hepulin, Miko otti vähän rauhallisemmin. Jatkoi istumista sohvalla ja katsoi telkkaria :) Pojille äkkiä vaatteet päälle, banaanit käteen ja autoon. Onneksi Kaitsu oli kotona ja pystyi jäämään tyttöjen kanssa kotiin. Ei pojat sitten myöhästyneet kuin 10 minuuttia.

Kaitsu jäi tänään kotiin sairastamaan. Keuhkoputkentulehdus sillä taitaa taas olla. Varasin ajan lääkärikeskuksesta. Menee illalla kuudelta silmä-, nenä- ja kurkkutautilääkärille. Keuhkolääkärille ei ollut aikaa. Mä en osaa tehdä mitään omia hommia, kun Kaitsu makaa tuossa sohvalla. En ole tottunut siihen, että täällä on toinen "aikuinen" kotona. :)

Nanna on kiukkuinen kun talviunesta herätetty karhu. Huutaa vähän väliä. Nuha ja yskä jatkuu edelleen. Ei minkäänlaista helpotusta vieläkään. Yön nukkui kyllä melko hyvin.  Kukakohan on seuraavana vuorossa?