Juhlistin tänään naisten päivää aamulla, kun menin työkaverini kanssa aamukahville torikahvilaan. Ennen sitä kävin torilta ostamassa kukkia. Yhden kimpun vein Päiville töihin ja sain Päivin hyvin yllätettyä, eikö vain?! :) Toisen kimpun annoin Sadulle. Kahvilassa syötiin Sadun kanssa ihanat leivokset. Nam! Ei siinä paljon pisteitä ajateltu.

Kahvittelun jälkeen käytiin yhdessä tilaamassa aika kampaajalle. Mentiin kummallekin uuteen paikka. Mä sain ajan jo perjantaiksi, Satu menee ensi viikolla. Ihanaa saan uuden tukan! Voi olla että lasku vähän kirpasee, mutta kun niin harvoin käyn, niin ei haittaa. Satu oli vähän kyllästynyt omaan kampaajaansa ja minä myös. Yksi tuttu käy tuossa kampaamossa ja on siihen tyytyväinen. Ja kyllä hänellä onkin aina upeat hiukset. Siellä on aika nuorta väkeä töissä, luotan siis siihen, että ei tarvitse mikään "täti-kampaus" päässä lähteä ulos. Tämä pää tarvitsee räväkkyyttä, kiitos!

Meidän tapaamisen jälkeen menin käymään vielä Anttilassa. Ostoskoriin meni ihan vahingossa uusi paita. ;) No kun siellä oli naisten päivän kunniaksi naisten vaatteista    -20%!  Yläkerrasta koriin tipahteli lankoja...Ja ostin vielä keittiöön uuden vahakankaan ja kangasta olkkarin raheihin. Alunperin menin ostamaan verhokangasta. Löysin poistoläjästä aika kivaa ruskeaa ruudullista kangasta, mutta sitä ei ollut kuin 2 metriä. Tein sitten siitä raheihin uudet päälliset ja toiseen isoon tyynyyn päällisen. Harmi kun toiseen tyynyyn ei enää riittänyt.  Alakerrassa koukkasin vielä lastenosaston puolella ja siellä oli sellaisia poistokoreja, joista tarttui matkaan Mikolle housut ja mulle t-paita. Molemmat taisi maksaa 4 euroa kipale.

Mun ei tarvinnut hakea Miaa tänään kerhosta, koska Mia meni suoraan Sinin luokse leikkimään. Sinin äiti toi Mian sitten kotiin kahden jälkeen. Muuten oli mennyt hyvin, mutta kun oli kotiinlähdön aika, Mia oli heittänyt hanskat tiskiin. Että se likka osaa olla kovapäinen! Uhkailin, että ei pääse toiste Sinille, jos ei osaa käyttäytyä.

Ja sitten päivän hyvä uutinen. Volvo lähti tänään! Jee jee. Mä saan taas tila-auton. Appiukko kävi just volvon hakemassa ja meni tekemään kauppoja. Ilmeisesti Kaitsu on jo ostanut Saksasta sen tila-auton. Eli ei siis löytänyt ilmeisesti sitä tilattua autoa. En tiedä, huomenna se selviää.