Eikö tämä lumentulo jo riitä! Todella masentavaa. Ei täältä peräkylältä pääse kohta mihinkään, jos toi lumisade ei lopu. Meidän tietä ei ainakaan vielä ole tänään aurattu ja jo aamulla teki tiukkaa, kun vein Mian kerhoon. Tietysti Mia oli sitten unohtanut reppunsa kotiin, niin piti vielä ajaa yksi ylimääräinen reissu.

Kaitsu on edelleen viettänyt sairaslomaa kotona. Ei se lääkäri antanut eilen edes antibioottikuuria. Kun keuhkoputkentulehdus on viruksen aiheuttama ja siihen ei antibiootti auta. Niin just. Mutta kun Kaitsulla ei mene tuo tauti ohi ilman kuuria. Viimeksi kun tuolla tavalla sanottiin, meni pari viikkoa ja isäntä makasi sairaalassa tiputuksessa keuhkokuumeessa. Tämä lääkärikloppi ei ollut ottanut vastaan mitään väitteitä. Ei ollut edes vaivautunut tutustumaan Kaitsun paperihin tarkemmin. Sieltä olisi kyllä selvinnyt useat kehkoputkentulehdukset ja niihin määrätyt lääkkeet. Voi että kun ottaa päähän.

Juha soitti tänään. Jaanan ja vauvan pitäisi päästä tänään kotiin. Laitoin tänään paketin postiin. Siellä oli vauvalle collagehaalari ja pipo, Jaanalle poncho ja kortti. Jasperille ei valitettavasti ollut mitään. No viedään sitten kun mennään vauvaa katsomaan. Koskahan sekin mahtaa olla, toivottavasti ennen ristiäisiä. Jos se kevät vaikka tulisi pian niin sitten voitaisi käväistä. Pitää ahdistella Juhaa, että lähettäisi edes digikuvia vauvasta.

Kimin kanssa keskusteltiin tänään vähän läksyjen teosta. Aamulla kysyin ennen lähtöä, että onko enkun läksyt tehty. Eipä ollut. Näyttää englanti olevan jotenkin kamalan vaikeaa Kimille. Pitää varmaan ottaa yhteyttä opettajaan ja kysyä, onko se sitä mieltä että se on Kimille vaikeaa, vai kuvitteleeko Kim vaan itse niin. Osittain kyllä munkin vika, kun en ole sen läksyjä aina tarkastanut. Pitää muistaa useammin kysellä mitä läksyä oli ja oliko helppoa ym. Kim kun ei yleensä pyydä apua, vaikka joku vaivaisikin.