Ja lähellä oli ettei loppunut saman tien. Kirjoitin nimittäin pitkän tekstin ja onnistuin hävittämään sen saman tien. Katsotaan miten käy tällä kertaa.

Eli ajattelin minäkin nyt luoda tällaisen niin muodikkaan oma blogin. Onhan ihmisessä jonkin verran masokistia, kun haluaa levitellä omaa elämäänsä toisten riepoteltavaksi. Oletan tämän myös tekevän hyvää mielenterveydelle. Ei tarvitse ainakaan yksikseen puhua, heh :)

Ensin itsestäni. Olen 33-vuotias kotiäiti. Kotona olen hoitanut lapsia jo kohta 7 vuotta! Pojat, Kim 10v. ja Miko 6v, ovat päivisin koulussa. Kotona minua ilahduttaa ja kauhistuttaa tehokas tyttökaksikko Mia 4v ja Nanna 1v. Lisäksi minulla on yrittäjäaviomies Kai, (paino sanalla yrittäjä, kaikki yrittäjien puolisot tietävät mitä se tarkoittaa), kissa Kisu 12 v. ja koira Rodi (the rottweiler) 8 kk.

Harrastuksista rakkain, askartelu, tulee saamaan myös palstatilaa tällä blogilla. Olen jonkun aikaa tehnyt itse onnittelukortteja, mutta varsinaisesti korttiaskartelun ja scrappailun saloihin minut johdatti hyvä ystäväni vuosi sitten. Hänen avustuksellaan pääsin osaksi erästä samalla tavoin "höyrähtäneiden" porukkaa. Toimimme netin välityksellä järjestäen kaikenlaisia swappeja (vaihtoja) ja myöskin tapaamisia. Askartelu on siitä ihana harrastus, että voin irrottautua arjesta lähtemättä kotoa. Kun otan askartelutavarat esille ja annan inspiraation tulla, siinä vierähtää hyvä tovi ja olo on jotenkin rentoutunut. Moni ei sitä ymmärrä, vain aito ja oikea Näprääjä ;)

Harrastan myös jonkin verran lukemista ja koiran kanssa touhuilua. Käyn Rodin kanssa koirakoulussa ja keväällä olisi tarkoitus uskaltautua näyttelyihin. Toinen harrastus joka myöskin suuntautuu kodin ulkopuolelle, on kynttilöiden ja somisteiden esittely ja jälleenmyynti. Siinä työssä saan kaipaamiani aikuiskontakteja.

Ajattelin luoda tähän blogiin omat osiot lasten touhuille, askarteluilleni, Rodille ja yleiselle höpinälle. Katsotaan nyt miten kaikki luonnistuun, pitää ensin päästä perille tämän blogin hienouksista.