Olin eilen Järvenpäässä opistolla soveltuvuustesteissä. Kaikenlaisia psykologisia testejä sai tehdä monta tuntia ja sen jälkee oli psykologin ja opettajan haastettelut. Tämän kuun loppuun mennessä pitäisi saada tieto, että onko minut valittu opiskelemaan.

Kävin sitten testien jälkeen kyläilemässä Sipoossa. Kun olin lähdössä kotiin päin, niin huomasin, että autosta oli yksi rengas aivan tyhjä! Yritin ensiavuksi renkaanpaikkauspulloa, mutta ei auttanut. Isäntä tietenkin matkoilla, eikä päässyt auttamaan. Auto oli jätettävä sinne, koska vararengaskin oli jo käytössä. Tulin sitten bussilla kotiin. Oli aika rankka päivä. Meidän piti tänään hakea auto pois, mutta isäntä oli Viron reissusta sen verran väsynyt, että ei sitten jaksettu lähtee hakemaan. Haetaan auto kotiin huomenna. Töihin meninkin sitten tänään pyörällä. 15 kilsaa meni ihmeen kevyesti. Vaikka poljinkin Kimin pyörällä, joka on mulle vähän pieni. Omasta pyörästä kun on kumi puhki. Kyllä, siitäkin!!

Ensi viikko vielä töitä ja sitten alkaa "loma". Juhannuksen jälkeen lähdetään moottoripyörällä viikoksi reissuun. Mitähän siitäkin tulee... Ei olla hirveesti vielä suunniteltu mihin mennään. Ilmeisesti ensin itäreunaa ylös ja länsireunaa alas. Ja jossain kylpylässä lillutaan ainakin yksi vuorokausi.