Perjantaina  Mia pääsi jo kouluun. Kim oli edelleen kuumeessa. Kun tulin töistä kotiin poika oli  tosi sairaan oloinen. Mittari näytti 39.8 kuumetta.  Yskäkin oli melkoinen ja kurkku kipeä. Soitin heti päivystykseen. Isäntä lähti sitten viemään poikaa näytille. Tulehdusarvot vähän koholla, angiinaa ei ollut. Ei siis lääkkeitä ja kotiin lepäämään. Lauantaina Kimin kunto alkoikin kohentua, eikä kuumetta enää ollut. Yskä riivaa vielä.

Eilen oltiin sitten  muun  porukan kanssa raksalla siivoomassa, Kim lepäili kotosalla. Mä lähdin iltapäivällä yhdessä Paulan kanssa Helsinkiin. Kyllä oli kiva Laaksosen Heli runokeikka :) Ja näin kaikki ihanat ystävätkin.

Tänä aamuna Miko valitti, että palelee. No kuumettahan sillä pojalla  oli 38.5. Lähdettiin sitten isännän kanssa tunnin kävelylenkille,  kun oli aivan ihana ilma. Takaisin tullessa huomasin, että Miakin  oli kovin sairaan näköinen. Kuumetta 38.5.! Ei voi olla totta. Mikolla päivällä  kuume jo vähän helpotti, mutta nousi taas iltaa kohden. Vähän ennen yhdeksää tuli oksennus. Sain sen siivottua ja kannoin Mian sohvalta omaan sänkyyn, niin eikös neidiltä  tullut oksennus. Nyt ovat nukkuneet ihan rauhassa oksentamatta. Kyllä on sitkeitä tauteja.

Nanna onneksi oli terveenä ja pääsi leikkimään parhaan ystävänsä Saran luokse päivällä. Oli siitä  kovin onnellinen. Siinä on kyllä sellainen parivaljakko, että. Toinen neljä, toinen jo täyttänyt 6. Ovat  kuin kaksi  marjaa. Päiväkodissakin kuin paita ja peppu. :)