- Rakennuksella työt jatkuvat laatoituksella, kattojen paneloinnilla ja listoituksella.

- Sairausaalto iski meille.  Nanna oksensi eilen aamusta iltapäivään, Mia illasta aamuun. Kimille tuli eilen illalla kuumetta ja on edelleenkin kuumeessa. Mia ei enää  oksenna, mutta on kuumeessa. Olen ollut nyt kaksi päivää pois töistä. Huomenna aion mennä, mummo hoitaa toipilaat.

- Lauantaina pääsen Heli Laaksosen runokeikalle Helsinkiin. Kyllä tätä on odotettu.  Ja varsinkin tämän viikon jälkeen irtiotto kotoa tulee hyvään saumaan.

-  Meillä laihdutetaan, taas. Tällä kertaa isäntäkin asialla. Se on siirtynyt melkein pelkästään salaattilinjalle ja oluttakaan ei juo enää yhtään. Minä syön vain nestemäisiä ruokia. Eka viikko takana, 5 viikkoa vielä edessäpäin. Tuloksia alkaa jo näkyä. Käyn myös ahkerasti kuntosalilla erilaisissa "jumpissa".

- Meidän pikkukissat täyttävät kohta 9 kk ja ovat jo"aikuisia". Namu raukalla on mouru ja se etsii kuumeisesti heilaa. Mikokin toi tänään Namun ulkoa sisälle ja sanoi, että  Namu on varmaan kipeä kun se  pitää niin ihme ääntä ja makaa  vaan. :)  Juu ei ole kipeä, ehkä vähän lemmensairas.  Kisu-papparainen ei oikein ymmärrä, eikä Rodikaan, jota Namu  myös liehittelee.  Maanantaina vien kissat leikattavaksi. Lapset kyllä olivat pettyneitä, kun kerroin että sen jälkeen meille ei voi tulla  kissanpentuja.

Tällaista tänne, sairastupaan.