Kamalaa kuinka äkkiä viikko vierähti. Kolme kertaa tuli käytyä salilla. Tuli leivottua, siivottua, siivottua, laitettua ruokaa, siivottua, pesty pyykkiä, shoppailtua ym.

Torstaina aamuyöstä Miko ja isäntä lähtivät Saksaan.  Koska lento oli aikaisin, jouduin heittämään matkalaiset kentälle. Koko yöhän siinä tuhraantui. Pääsin aamulla puoli kuudelta nukkumaan. Päivällä vietinkin sitten Kimin kanssa laatuaikaa, tytöt olivat mummolla. Käytiin vähän kauppakeskuksessa pyörimässä. Ja aasialaisessa syömässä ihanaa  ruokaa. Päivä sujui nopsaan.

Perjantaina  kävin ostamassa Inkeroisesta keikkaliput  mulle ja Kimille. Mennään 14.3.  katsoo Sturm und Drangia. Jee! Ihanaa päästä  pitkästä aikaa kuuntelee elävää musiikkia. Mahtaakohan Kimiä kovasti hävettää lähtee äiskän kanssa ;)

Lauantaina piti lähteä tyttöjen kanssa Sipooseen, mutta Mia oli vielä niin yskäinen ja nuhainen, että ei lähdetty tartuttamaan tautia pikkumieheen. Päivä meni sitten siivotessa.

Tänään viimeisenä lomapäivänä,  oltiin tyttöjen kanssa 4v.-synttäreillä. Kävin välillä kuntonyrkkeilyssä ja sitten kakkua syömään :D Miko ja isäntä palasivat aamulla  kotiin ja nyt Miko onkin sitten kovassa kuumeessa :( En ole ehtinyt edes kauheesti kyselemään Mikolta matkakuulumisia. Jännää oli varmasti ollut lentokoneessa ja laivassa.

Huomenna sitten taas töihin. Ei ole kyllä hajuakaan, mitä  me kerhossa huomenna touhutaan. Ehkä lapset  saavat kertoa mitä lomalla tekivät ja sitten vaan leikitään. Otetaan ihan rauhallisesti loman jälkeen. :)