Synttärijuhlat saatiin vietettyä. Tosin Mialle nousi aamupäivällä kuume ja tyttö sitten makaili puolinukuksissa koko päivän. Vieraitakin kävi vähänlaisesti. Ikinä ei ole mennyt niin vähän täytekakkua kuin nyt!

Isäntä sitten kotiutui laskettelureissustaan puoli yhdeksän jälkeen illalla. Aamulla lähtikin sitten jo viiden aikaan lentokenttää kohti. Puoli kahdeksalta illalla soitti, että pääsi vihdoin perille Hannoveriin. Lento Riikan kautta ei ollu menny taas ihan nappiin. Koneeseen oli alkanut tulla savua  ja  puolessa välissä matkaa kone oli kääntynyt takaisin Riikaan. Ja jos se vielä ihmettelee miks mä pelkään lentämistä....

Yöllä puoli viiden aikaan Miko alkoi oksentamaan. Heräsin siihen "ropinaan". Ei sitten ehtinyt alas asti vessaan vaan eka lasti tuli ylärappusilta. Seuraava sitten  puolessa välissä. Roiskeita oli joka puolella.  Niitä sitten tänään päivälläkin vielä siivoilin. Aamulla soitin pomolle, että enpäs pääsekään töihin, kun on kaksi potilasta kotona. No huomenna menen. Mia menee potemaan mummolaan ja Miko  menee jo kouluun. Oli jo päivällä ihan kunnossa. Mä kävin aamupäivällä koululla hakemassa potilaiden läksykirjat. Ekassa luokassa oli käynyt aikamoinen kato. Siellä oli tosi monta sairaana. Opettaja kertoi, että oli aamulla kännykkä piipannut tekstareita tiuhaan tahtiin. Alkaa siis olla virusaalto käsillä.