Aika harvakseltaan tulee nykyään kirjoiteltua. Tuntuu ettei vuorokauden tunnit oikein riitä mihinkään.
Tällä viikolla oli meidän koululaisissa syysloma, keskiviikkona vasta alkoi. Sitä ennen oli kova rutistus, kun koulu siirtyi evakkoon parakkeihin. Koululla on meneillään mittava remontti.
Mulla oli keskiviikko ja torstai "työpäiviä". Tein töitä kotona eli ompelin kerhoalttareille uusia liinoja. Niihin ois vielä pitäny kirjailla ristejä ja toi kirjailu ei ole mun vahvinta alaa. Sain vihreisiin ja viininpunaisiin jonkinnäköiset ristit tehtyä, mutta valkoinen kangas oli sen verran erilaista, että luovutin. Joku fiksumpi saa tehdä niihin.

Eilen tuo isäntä oli koekuvauksissa. Yhteen kilpailuohjelmaan. Pitää vielä jännittää muutama viikko, että tuliko se valituksi!
Illalla oltiin sitten meidän kylällä kyläyhdistyksen järjestämässä karaokeillassa. Oli tosi hauskaa. Saatiin meidän "luottovanki" lapsenvahdiksi lyhyellä varoitusajalla. Porukkaa oli ehkä noin 30. Hirveän moni ei uskaltautunut laulamaan. Ette ikinä arvaa kuka siellä oli vähän väliä laulamassa ;) Mm. duettona naapurinisännän kanssa Tuhannen yötä :D Ilta loppui vaan niin lyhyeen, ois sitä kauemminkin jaksanu lauleskella.

Raksalla ollaan oltu tiiviisti. Perjantaina tuli kannettua vähän paneelia. Ja saunanpaneelit värjättiin mustaksi. Tänään niitä on jo seinään naputeltu. Kyllä tulee hieno. Vähän sellainen savusaunatunnelma. Huomenna tulee vihdoinkin ne tilatut hirsipaneelit. Tai tulihan ne jo kerran, väärän kokoisina. Isäntä oli soittanu talotehtaalle aika kitkerän puhelun. Kun puhelussa oli mainittu sana lakimies, niin johan sieltä soitti itse toimitusjohtaja ja pahoitteli väärinkäsitystä. Tänä illalla tulee oikeat paneelit.