On tämä loppukesä täällä Kymenlaaksossa yhtä juhlaa. Tänään olin muksujen ja mummon kanssa katsomassa Hamina Tattoon paraatia. Oltiin taas ajoissa paikalla eli lasten aika alkoi käydä vähän pitkäksi ennen kuin mitään tapahtui. Harmi kun oli niin vähän soittokuntia, paraati jäi varsin lyhyeksi. Mutta hieno se oli ja sotilasmusiikki kuullostaa niin juhlavalta. Parasta oli ehkä ruotsalaisten hepat :) Kuviakin otin, kännykällä, mutta ne ovat vielä siellä sisällä.
Nanna varsinkin innostui siitä paraatista. Kun käveltiin autolle, hän näytti mallia, että miten marssitaan. Lupasi myös isona alkaa samalaiseksi marssijaksi. Kotona sitten harjoitteli. Laittoi keijumekon päälle, soitti melodikaa ja marssi edestakaisin. :D Kyllä nuo lapset sitten osaavat.

Oishan tässä kaikenlaista vuodatusta mitä vois kirjoittaa, mutta en pysty näin julkisesti. Pari päivää ois vielä tätä "lomaa" ja sitten töihin. Odotan sitä kyllä innolla.

Sunnuntaina ois vielä tarkoitus käydä kesän viimeisellä keikalla, Ankkarockissa. Siihen loppuu sitten sekin ravaaminen, vähäksi aikaa. Ja siitä meidän perheessä ollaan enemmän kuin kiitollisia. Pysyy äiti taas ruodussa :/