Siinä viikonloppu tiivistettynä :)

Minä,kohtuuton keikkailija, kävin kolmella keikalla viikonlopun aikana. Ja kunto kesti ;) Perjantaina oltiin oikein isännän kanssa Imatralla. Tarkoitus oli viettää koko päivä yhdessä, mutta niinhän siinä kävi, että päästiin lähtemään vasta kuuden jälkeen illalla. Menomatkalla mä ajoin ja isäntä nukkui, tulomatkalla mä ajoin ja isäntä nukkui :D Varsinaista laatuaikaa!


Lauantaina Mialla oli taas jalkkisturnaus. Eka peli oli yhdeltätoista. Kolmesta pelistä voittivat tällä kertaa kaksi! Hienoa, mahtavaa, upeeta! Kovasti on nappulajoukkue kehittynyt!
1691420.jpg
Pelaamisen riemua

1691426.jpg

Nanna tylsistyy kentän laidalla.

Viime torstaina meillä alkoi hulinat raksalla. Kolme miestä on tullut tekemään taloa ja johan alkaa tulla jotain näkyvää! Kimikin on ollut ahkerasti auttelemassa. Eilen oltiin koko porukka hommissa, Kimi oli tänäänkin.

Huomenna alkaakin jo heinäkuu! Voi hyvänen aika, kun tämä kesä menee vauhdilla. Eikä mitään kivaa  olla vielä ehditty lasten kanssa tehdä. Ensi viikolla lähdetään mummi ja ukin luoksi muutamaksi päiväksi. On sentään jotain vaihtelua lapsillekin.