Saatiin sitten nettikin toimimaan. Reititin sanoi sopimuksensa irti ja kun uusi loota kannettiin sisään, niin jo taas toimii :)
Isäntä sitten torstaina kotiutui tuliaisten kera kotiin. Mä sain collegehupparin, pari t-paitaa (joista toinen ei mahtunu mulle) ja nahkaisen käsilaukun oikein D&G ;) No ei ihan aito kuitenkaan. Lapset saivat turkkilaiset tossut ja paidat myös.

Lauantaina vietetiin vähän laatuaikaa perheen kanssa ja lähdettiin laavulle retkelle. Mukaan isot eväät sekä mummo ja vaarikin. Kivasti siellä meni aikaa nuotion räiskeessä, makkaraa ja vaahtokarkkeja grillatessa.

Sunnuntaina oltiin koululla talviriehassa. Kovin ei talviselta näyttänyt. Tytöt pääsivät ratsastamaan ja se oli tietysti heidän mielestä ihan huippua. Jumppasalissa oli temppurata, jossa tytöt ja Miko viihtyivät myös. Kim pyöri jossain omien kavereidensa kanssa. Talvirieha oli 6- luokkalaisten järjestämä eli ensi vuonna sitä joutuu itsekin samoihin puuhiin.

Tälläkin viikolla on ollut hiljaista töiden suhteen. Ei yhtään päivää töitä toistaiseksi. No kivaahan tämä "lomailu" välillä on. Saan vähän pyykkivuorta hillittyä ja imurikin hurisee tiuhempaan. Lapset tykkäävät, kun saavat tulla koulusta suoraan kotiin.  Ensi viikolla onkin sitten taas töitä, ilmeisesti koko viikko. Sen jälkeen onkin hiihtoloma.