Mitäs meille? Eipä kurjuutta kummempaa. Töissä olen ollut tällä viikolla joka päivä ja vielä ensi viikolla kolmena päivänä. Sitten ei olekaan jatkosta vielä tietoa. Nanna on kotiutunut hienosti päiväkotiin ja tykkää sinne mielellään mennä.
Meillä ollaan sairasteltu enemmän ja vähemmän.Silmätulehdukset on nyt sentään voitettu. Toistaiseksi. Isäntä on sairastellut viimeiset 2 viikkoa. Maanantaina on vihdoin menossa lääkäriin. Aamupäivän kauppareissulla talutin sen lääkärikeskukseen aikaa varaamaan. Kuumeilua, yskimistä, hengitys pihisee, sydämestä ottaa, kurkku kipeenä, verta tulee vähän väliä nenästä ja tänä iltana vielä tuli omituista silmien kirvelyä ja kutinaa. (muutama päivä sitten parantui juuri silmätulehduksesta) Eikö kuulostakin ihan terveeltä mieheltä?! Viime lauantaina kävi lääkärissä,mutta silloin lääkäri oli sitä mieltä, että viruksen aiheuttamaa, menee ohi itsestään. Eipä ole mennyt.

Jouluun ei ole enää kuin 23 päivää! :) Mä en ole vieläkään saanut joulukortteja tehtyä! Niin että, jos juuri SINUN postilaatikkoosi ei tänä vuonna tipahda minulta itsetehtyä korttia, niin johtuu ihan saamattomuudesta. Ja inspiraation puutteesta, ajan puutteesta ja vielä mistä... Langat odottaa laatikossa kutojaa. Ei tule pehmeitä paketteja pukin konttiin! Näin saamatonko musta tuli heti, kun sain töitä?!