Keskiviikkona sain pikakomennuksen iltapäiväksi töihin. 15 vaille 12 soitettiin ja 5 yli 12 olin jo töissä. Nanna lähti isännän mukaan ja ehdin juuri ja juuri heittää pojille koulun pihalla avaimen, että pääsivät kotiin. Ne työt tuli kyllä hyvään saumaan. Olin nimittäin sen verran täpinöissä tulevasta keikasta, että sain vähän muuta ajateltavaa :)
Töiden jälkeen ehdin tehdä lapsille ruuan ja sitten lähdinkin ajelemaan kohti Lappeenrantaa. Tanjuskan nappasin Kouvolasta kyytiin. Kiva oli ajella yhdessä, matka tuntui tosi lyhyeltä. Löydettiin sitten mutkien kautta perillekin. Ja ilta oli loistava. Kotona olin puoli 3 eli harvinaisen aikaisin. Eikä väsyttänyt pätkääkään.

Torstaiaamuna ensin Nannan kanssa perhekerhoon. Sitten vein Nannan mummolle ja lähdin itse iltapäiväksi töihin. Ihan hyvin meni päivä, 4 tunnin yöunilla! Illalla kyllä sitten vähän väsytti.

Tänään ei tarvinnut aamulla lähteä mihinkään. Ihanaa. Mikolle sain hammalääkäriajan klo 11. Poika oli pari päivää valitellut hammaskipua. Reikähän siellä oli. Nanna oli mukana ja sen takia en mennyt Mikon kanssa sinne hammalääkärin huoneeseen. Kyllähän sieltä muutama kyynel oli herahtanut. Puudutuspiikki oli tainnut sattua eniten.

Huomenna onkin sitten mulla TAAS vapaailta. Vuorossa keikka Helsingissä. Ensin porukalla syömään. Saan taas kyytiläisen, ei tarvitse yksin ajella. Eli ihan mukavaa tiedossa. Vielä jos sunnuntaina pääsis isännän kanssa katsomaan Ganes-leffan, niin viikonloppuhan ois täydellinen :)