niin lauantaina tuli kyllä monta vuotta taas lisää. Oli kyllä taas kerran niin ikimuistoisen hauska reissu Helsinkiin.Yleensä en tänne noita keikkailujuttuja kertoile, mutta jos nyt tämän kerran vähäsen.

Lauantaina lähdin siis puoli kuuden aikoihin ajelemaan kohti pääkaupunkiseutua. Matkan varrelta nappasin kyytiin yhden 18-vuotiaan tyttölapsen. Voi raukkaa, ei varmaan tiennyt millaiseen seuraan joutui :)) Ensin ajettiin Sipooseen, jonne jätettiin auto. Sieltä sitten ihanaisen Kikin kyydillä Helsingin keskustaan. Minähän en Helsingissä autoa aja. Voi tulla vielä syyte yleisen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta :D Saavuttiin hyvissä ajoissa VirginOiliin. Aulassa tavattiin tuttuja, joiden kanssa mentiin syömään. Ennen ruokapuolelle siirtymistä vaihdettiin muutama sana väsyneen artistin kanssa. Ruokailu oli varsin vauhdikas. Ensin odotettiin ruokia puoli tuntia ja sitten varmaan syötiin 10 minuutissa, jätettiin rahat pöydälle ja menoks. Toisen oven taakse odottamaan niiden avautumista. Voi hyvä päivää, meitä aikuisia ihmisiä. Naurua riitti kyllä pitkäksi aikaa. Tarjoilijat olivat varmaan ihmeissään. Kun ovet klubin puolelle avattiin, ois kun vasikkalauma ois päästetty kevälaitumelle. Innokas akkalauma(parin miehen kera) ryntäsivät valoittamaan lavan edustan. Ja keikan alkuunhan oli tässä vaiheessa aikaa yli 2 tuntia! Baarimikoilta pääsi suusta " Voi jumalauta" kun ne näki meidän ravaamisen :)) Keikan odottelu olikin varsin hulvatonta. Juttua riitti hyvässä porukassa. Keksittiin mm. koreografioita biiseihin ja hieno aloitus. Lisäksi pelattiin Laiva on lastattu-peliä. Maha kippurassa naurettiin. Keikkakin oli toki hyvä ja yöllä sitten kotiin. Ei kauheesti väsyttänyt, eikä hirviäkään onneksi näkynyt.

Eilinen päivä meni sitten ihan kotosalla.Kävin sentään illalla Rodin kanssa pienellä lenkillä. Isäntä vietti aikaansa hallia siivoten. Mia ja Nanna kävivät pyhäkoulussa. Pojat eivät tällä kertaa menneet.

Huomenna ois työpäivä. Ei ole vielä tullut tietoa, että menenkö aamuksi. Ilmeisesti.

Tiskikone ottikin nyt seuraavaksi aikalisän. Johan se onkin toiminut vuoden verran ilman kiukuttelua. Eilen pesin yhden koneellisen ihan normaalisti. Mutta illalla kun laitoin päälle, niin ei ollut ottanukaan vettä. Yritin aamulla uudestaan laittaa päälle, mutta ei tule vettä. Toivottavasti se ois vaan joku pikkujuttu, jonka isäntä sais korjattua. Yhtään en nyt kaipais ylimääräisiä kotitöitä.

Soitin myös tänään työkkäriin. Pitäis käväistä siellä joku päivä. Saisivat sitten käsiteltyä mun karenssiasian. Normaalisti, jos ihminen itse irtisanoo itsensä, niin karenssi on 3 kk.

Varasin myöskin tänään hotellihuoneen Espoosta joulukuun 14. päiväksi. Mennään siskon kanssa viettämään vähän "pikkujoulua". Oioioi, siitä tulee varmaan hauskaa.