mikä viikonloppu! Olipa aika vauhdikasta menoa.

Perjantaina siis vein lapset illalla hoitoon. Tulin kotiin, ihmettelin talon hiljaisuutta ja pakkailin tavaroita. Isäntä ilmestyi kotiin puolen yön jälkeen, kun minä olin mennyt  jo nukkumaan. Ei kun vielä ylös, ja kirjoittamaan sähköpostia. Aina se nakittaa mulle noi kirjalliset työt...

Lauantaiaamuna heräsin vähän ennen herätyskelloa, kuudelta. Suihkuun, vaatteet päälle ja auton rattiin. Kello oli seitsemän kun starttailin kotipihalta. Isäntä myöskin, tosin eri suuntaan.

Mieli oli pirteä ajellessa kohti Sipoota, josta sain kyytiini 4 ihanaa ihmistä. Sipoossa vettä satoi kaatamalla. Auton nokka kohti Toijalaa. Siellä pyörittiin hetki, ennen kuin löydettiin rautatieasema. Päästiin sopivasti perille, juuri kun Turun juna saapui. Sieltä saatiin kyytiin sisko. Aamupala syötiin Toijalan ABC:llä ja sitten matka kohti määränpäätä eli Teuvaa jatkui. Autossa oli hilpeä tunnelma. Ihan luokkaretkimeininki :)

Sadekin onneksi loppui ja aurinko taisi tulla esille Ikaalisen kohdalla.

Iltapäivällä saavuttiin Etelä-Pohjanmaan lakeuksille. Ensin ajettiin vähän p***urallia Teuvan keskustassa ja mentiin "legendaariselle" Teuvan ABC:lle jännityspissille. :D

Porukkaa oli kerääntynyt Häjy-Liikkeelle aika paljon ja ihan markkinameiniki oli päällä. Saatiin kuunnella ennakkoon uutta levyä. Ostoksia tein aika harkitusti, ihmettelen itsekin. Oli ihanaa nähdä paljon tuttuja kerralla. Ja paikalla oli tietysti myös Elonkerjuun porukka.

Kaupalla palloilun jälkeen kävimme syömässä viereisessä pitseriassa. Hyvää oli, vaikka teinkin väärän valinnan. Mun maha ei enää kestä niin rasvaista ruokaa, kuin juustoista pitsaa. Sain sen illan mittaan huomata.

Ruokailun jälkeen kaupan kautta Parraan. Paikalliseen hiihtokeskukseen, jossa oli meidän majoitusmökki. Hienon majoituksen oli Noppa järjestänyt. Vähän siellä oli kylmä, mutta laitettiin tulta takkaan. Naisväki tietysti alkoi heti reippaasti laittaa petejä valmiiksi ja sitten muutenkin valmistautumaan illan juhliin.

Puoli kahdeksalta lähdettiin taksilla kohti Horon nuorisoseurantaloa. Siellä meidät otettiin lämpimästi vastaan. Laurin sanojen mukaan juhlittiin uutta levyä ihan "omalla porukalla". Ja todellakin juhlittiin. Oli hieno ilta. Ikimuistoinen.

Yöunet jäivät 3,5 tuntiin. Aamulla ABC:lle aamupalalle ja auton nokka kohti Turkua. Vietiin sisko kotiin. Sitten loput porukasta Sipooseen. Hain lapset pois hoidosta. Kaikki oli heilläkin mennyt hyvin. Nannakin nukkunut oikein ennätysunet. Kotona oltiin kuuden jälkeen. Väsyneenä mutta onnellisena. Isäntä tulkin sitten vasta myöhemmin illalla.

Tänä aamuna isäntä lensikin sitten taas jo Saksaan. Ei käy sen naama kyllästyttämään, kun nähdään ohimennen pari kertaa viikossa :s