On se ankeeta, kun kotiäidin elämän valopilkkuja on päivän posti :)
No ei vaiskaan. Pikkusisko se vaan liverteli, että tänään ois kivaa postia tulossa. Mutta eihän tänne peräkylälle posti tule kuin vasta iltapäivällä.

Me oltiin tänään Nannan kanssa ahkeria. Pestiin ikkunat! Joo-o. Koko kesän olen kattonut, että "onpa likaset ikkunat, pitäis pestä", mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Viime viikolla otin jo välineet esille, mutta en sitten löytänyt sitä ikkunan avainta. Yks ilta löysin niitä kaksi, poikien huoneen lattialta! Jep jep, siellähän niitä toki säilytetään. Tänään sitten reippaana hommiin, kun ei aurinkokaan porottanut suoraan ikkunoihin. Ja Nanna tietty auttamassa. Nanna sai pestä ja minä kuivasin. Ja toki jäi viiruja. Eihän niistä ikkunoista muuten huomaa että ne on pesty!:D

Nyt muuten sataa ja Mian sadetakki roikkuu eteisen naulakossa. Kurahousut on sentään repussa mukana. Eskarissahan siis ulkoillaan sateellakin. Voi raukka nyt se kastu ja se on mun vika. Tänään kaikki lapset tuleekin eri aikaan kotiin. Ensin Miko klo 12 jälkeen, sitten Mia klo 13 jälkeen ja Kim klo 14 jälkeen. :)