Lapset lähtivät tänään kouluun. Mialla alkoi eskari klo 9 ja pojilla koulu klo 10. Vietiin ensin Nanna "mummokerhoon", koska hän ois niin kovasti halunnut lähteä jo kerhoon. Mutta Nannan kerho alkaa vasta ensi viikon maanantaina. Mia jäi reippaasti eskariin. Kyllä siellä toiset vähän arastelivat ja itkivätkin.

Pojat tulivat koulusta jo kahdentoista jälkeen. Mia tuli sitten yhden jälkeen. Mentiin Nannan kanssa tuonne tien päähän vastaan. Pojat jo tekivät läksyjä. Kimillä tosin tuli jo ainekirjoitusta ja se on Kimin inhokkiläksy. Ei saanut vielä sitä tehtyä.  Eli ekasta päivästä alkoi jo kiukuttelu läksyjen kanssa.

Aamulla kun juttelin iltapäiväkerhotätien kanssa, niin sain kuulla, että seurakunta taitaa sittenkin etsiä oppisopimustyöntekijää. Soitin sitten kotona päiväkerhotoiminnan ohjaajalle. Mahdollisesti tullaan perustamaan yksi iltapäiväkerho ja sinne olisi siis tarvetta. Mutta tämä ei ole vielä varmaa ja siitä saa aikaisintaan tietää syyskuun lopussa. Otti kyllä mun tiedot ylös ja sanoi, että he kyllä sitten täyttää nämä paikat (2 kpl) sellaisilla joita on suositeltu. Mä kyllä mielummin menisin tuonne kerhotädiksi kuin opiskelisin kirjanpitoa. Saa nähdä miten tässä nyt oikein käy...