Varasin tänään Rodille ajan, kun tassun nuoleminen ei loppunut ja häntääkin vain roikotti. Rokotuksiinkin tuli kutsu eilen. Saatiin aika 12.15. Lääkärillä oli ajat melkein tunnin myöhässä. Siellä oli ollut joku hätätapaus välissä.
Rodi tiputti ihan hirveesti karvaa odotushuoneeseen. Raukka ois halunnut leikkiä lapinkoiran kanssa :)
Ja taas sai huomata ihmisten ennakkoluulot. Lapinkoiran omistaja kysyi " onko se uros?". Vastasin, että on. Rodihan tietty innostui potentiaalisesta leikkikaverista ja alkoi "juttelemaan". Hetken aikaa mourusi ja vinkui ja puhisi. Lapinkoiran omistaja "tuollasia ne urokset ovat"! Ai niinku mitä?!! Sanoin, että ihan sama, onko vastassa naaras vai uros, tämän koiran mielestä kaikki ovat leikkikavereita. Mutta koska Rodi ei päässyt leikkimään, rauhottui ja kävi maate.

Tassussa ei ollut sitten mitään vakavaa. Ilmeisesti siinä oli ollut joku pieni nirhauma, jota oli alkanut nuolemaan. Ja nyt nuolemisesta oli tullut pieni tulehdus. Siihen lääkkeeksi Fucidermiä ja sukka päälle. Häntä tutkittiin myös, mutta nyt se nousi jo pystyyn. Eturauhanen oli kuulemma jossain kadoksissa. Lääkäri kysyi, että onko lähistöllä narttuja. Ei kyllä ole. Kysyi, että haluanko antaa jonkun hormoonipiikin, mutta ei siihen nyt ole tarvetta. Ei Rodi vouhota narttujen perään. Sitten puhuttiin Rodin mahdollisesta käyttämisestä siitokseen. Sanoin, että se on käynyt kyllä mielessä, mutta kun ei ole niitä näyttelymeriittejä. Lääkärin mielestä Rodilla on hyvä hermorakenne ja on muutenkin kropaltaan sopusuhtainen. Rodi hurmasi tietenkin kaikki siellä, lääkärin ja kaksi apulaista. :)