Siinä tämän päivän ohjelma. :)
Kotkassa oli tänään Kymijoki-päivä ja erilaisia tapahtumia oli eri puolilla kaupunkia. Meidän perhe suunnisti ensin Koivukosken tallille. Lapset pääsivät ratsastamaan. Pojat olivat kärrykyydissä ja tytöt ponin selässä. Nannaa jännitti ensin kovasti, mutta uskalsi kuitenkin istua. Tiukassa etukenossa ;) Mia oli yllättävän luontevasti ja osasi myötäillä hevosen liikkeitä. Niin kivaa se oli, että tytöt menivät sitten toisenkin kerran. Mia uskaltautui jopa ison hevosen selkään. Munkin ois tehny kovasti mieli. Uhkailinkin Kaitsua, että mitäs jos me aletaan Mian kanssa syksyllä käymään ratsastamassa.:)

Ratsastuksen jälkeen käytiin mäkkärissä syömässä ja sitten suunnistettiin kohti hevifestareita! Joo-o, koko perhe :)  TÄÄLLÄ Tyttöjä ei kauheesti kiinnostanut, mutta pojat kyllä tykkäsivät. Ja mekin Kaitsun kanssa. Ainakin se bändi, joka silloin soitti, kun oltiin paikalla, oli yllättävän hyvä. Aurinko porotti tosi kuumasti, niin ei sitten jaksettu kauaa olla. Katsottiin vain se yksi keikka. Suuri Tuntematon tais olla bändin nimi.

Kaitsu lähti rassaamaan rata-autoa. Sillä ois taas hinku Ahvenistolle ensi viikonloppuna.

Meillä on aivan järkyttävä siivo täällä kotona. En ole jaksanut siivota taas muutamaan päivään. Keittiön lattia lainehtii hiekkaa (Rodi tuonut mukanaan) ja olohuone on kuin pommin jäljiltä. Leluja ja Kaitsun papereita ympäriinsä. Mä en jaksa! Kun olis edes se yksi ylimääräinen huone, niin helpottais tätä kaaosta. Tytötkin tarvitsis jo omat sängyt. Kumpikin on kasvanut niin kovasti, että jalat ottaa yhteen kun nukkuvat samassa sängyssä. Meillä on varastossa yksi parvisänky, missä on sohva alhaalla. Se on ilmeisesti raahattava vielä tänne taloon.Se on oikeasti varattu Kimin tulevaan omaan huoneeseen. Jos siihen perehtyisi vaikka huomenna...