Se on nyt se aika vuodesta kun Kotkassa tapahtuu. Ja tänä vuonna entistä runsaammin. Tall Ship Race alkoi keskiviikkona ja Meripäivät alkavat tänään. Eilen käytiin melkein koko perhe(- Miko) katsomassa laivoja. Mia ei ois millään halunnut lähteä, mutta ihastui sitten niihin purjelaivoihin ja oisi halunnut käydä jokaisessa. Mutta me oltiin liikkeellä vasta neljän jälkeen ja osa laivoista oli mennyt neljältä kiinni.

Kahdeksaan asti oltiin ja kierreltiin.  Sitten alkoi sataa ja tuli tosi kylmä.

Tänään ois sitten tarkoitus lähteä katsomaan, kun laivat lähtevät jatkamaan matkaa. Kaitsu ei vaan pääse, kun sen piti lähteä työasioissa käymään Helsingissä.

Illalla sitten on lippu ostettuna konserttiin: Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Menneisyyden vangit, Frederik!! Tätä ollaan odotettu kauan. Siis lähinnä tuota Kerjuuta. Ajatuksena oli remmastaa oikein kunnolla, mutta kaverit tekevät oharin. Yhdet lähti Ruotisiin, yksi on Porin Jazzeilla, osa hautajaisissa ja yksi tulee IRL-kavereiden kanssa. Byhyy! (Ihan päteviä syitähän nuo kaikilla on, paitsi tuo Ruotsi ;))No pääasia, että pääsee sinne keikalle! Kävin eilen jo vähän vakoilemassa tuota konserttitelttaa. Iso ja korkea lava siellä näytti olevan. Saa nähdä minkälainen karja-aitaus siinä edessä on.

Aurinko paistaa! Kohta suihkuun ja sitten etsimään kunnon laivojenkatseluasemia. Ei mennä varmaan lähellekään keskustaa. Luulen että löydän ihan hyvän paikan tältä puolelta kaupunkia.