Sain tänään vihdoin valmiiksi kaikki 60 kpl hääkutsuja. Huh huh. En tosin tehnyt niihin sellaisia sisätaskuja, jotka oli toivomuksessa. Mutta kun kokeilin yhtä, niin liimauksen jälkeen taskun sisätila oli niin pieni, ettei sinne olisi kunnolla mahtunut mitään.

Kun sain korttiurakan valmiiksi, lähdin lasten kanssa rannalle. Ei se kyllä mitään hermolepoa ole. Nannaa saa vahtia haukkana koko ajan. Tyttö on sen verran rohkea vedessä. Itse kävin uimassa vasta sen jälkeen kun olin pukenut Nannalle vaatteet päälle. Tällä tavalla varmistin, ettei tyttö lähde perään.

Kotiin tultua tein vielä pari synttärikorttia torstaiksi ja aloittelin ekaa mazebookiani. Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla...

Illalla sain pakotettua Kaitsun korjaamaan ruohonleikkurin ja vihdoinkin pääsin meidän viidakon kimppuun. Lopulta kuitenkin kävi niin, että Kaitsu leikkasi sen nurmikon. Heh! Kylläpä piha muuttui taas kovin kauniiksi.

Nyt odotellaan sitten torstaita ja lähtöä Tommolan lavalle. Ja sitten lauantaina ois menoa Meripäiville... oi tätä ihanuutta. Tosin, mummolta ei ole vielä kysytty että pääsekö lapsenvahdiksi. Eiköhän se ainakin toisena iltana pääse. Kaitsun ois nimittäin tarkoitus lähteä sinne Tommolaan mukaan.