Olipa erikoinen mutta samalla niin tavallinen päivä. Aamulla naapurin reipas poika tuli meille ruohonleikkurin kanssa ajamaan meidän nurmikon. Eilen oli puhetta, jos voisin lainata heidän työnnettävää konetta, kun meidän oma on rikki ja Kaitsu ei ehdi sitä ennen joulua kuitenkaan korjaamaan. Poika tulikin sitten heidän tuliterän leikkurin kanssa. Kim auttoi keräämään romut pois ja toinen ajeli. Ainoastaan etupihan, koska sivu- ja takapiha ovat niin möykkyisiä, ettei niitä uskaltanut ajaa. Mikä olikin ihan oikein. Annoin sitten palkaksi 5 euroa.

Tyttöjen kanssa leivottiin pullaa ja kävi se Kiminkin muutaman ´pullan pyörittämässä. Tein 8 dl taikinan ja tuntuu ettei sekään riitä mihinkään! Mia teki jo näppärästi pieniä korvapuusteja :) Mä tein myös yhden rahkapiirakan. Laitoin sekaan kuivattua aprikoosia, saa nähdä miltä maistuu.

Pinna mulla on ollu taas niin tiukilla että. On tullut huudettua ihan monen viikon tarpeiksi. Se on taas se aika kuusta, kun kaikki ärsyttää. Nanna jaksaa kyllä olla todella rasittava kun sille päälle sattuu. Ja Mia kiusaa Nannaa ihan tahallaan.  Murr...

Ai niin, isäntäkin tuli tänään kotiin. Oli jo ennen puolta päivää kotona. Mutta eipä sitä paljoa ole täällä nurkissa näkyny pyörimässä. Ja jos on kotona, niin puhuu puhelimeen tai on tietokoneella. Että semmosta.

Huomenna saapuu siskon perhe ja juhannushulinat alkaa :)

Hauskaa juhannusta kaikille!