Oltiin tänään lasten ja anopin kanssa Kouvolassa "retkellä". Mentiin junalla ja lapset sai olla liikennepuistossa polkuautoilemassa.

Ennen kotiinlähtöä mun piti vielä käydä Sinooperissa ostamassa korttipohjia. Ja lapsille piti ostaa jäätelöt. No niitähän ei tietty Sinooperista saa ;) Mentiin sitten Valintataloon ja siinä vieressä oli aivan ihana käsityöliike Linnea! Apua! Edessä tyrkyllä alennuslankakoreja. Sieltä lähti mukaan neljä kerää Tifoso-lankaa (polypropeeni, puuvilla, akryyli) sekä  Sandnes Soft Mohairia 50g ja yhdet bambupuikot! Puikot tosin eivät olleet alennuksessa, mutta pakkohan ne oli ostaa.

Käytiin myös kirppiksellä ja sielläkin oli lankoja! Oi, miks en ostanut niitä kaikkia! Jengaakin ois ollu 2,50/kerä! Ostin persikan väristiä Tahitia 4 kerää ja limen väristä Chat:iä yhden kerän, yhteishinta  4,90. Ei paha, vai oliko? Sitä Tahitia ois ollut enemmänkin, vaaleankeltaisena, mutta jätin sitten ostamatta. Sitten oli iso pussillinen punaista ja sinistä nahkaa, hinta 1,90! Mä oisin tarvinnut sitä punaista ja mustaa, mutta en sinistä eli tyhmänä jätin ostamatta!! Ja nyt tietenkin harmittaa.

Mulla on nyt aluillaan huivi tuosta Tifososta, jos saisin valmiiksi lauantain häihin. Mulle näytettiin siellä liikeessä, että miten ne salomonin solmut oikein tehdään! Katsotaan mitä siitä oikein tulee.